Xiaomi Mi 7 özellikleri neler? İşte Türkiye fiyat ve satış tarihi...

Çin’li teknoloji devi Xiaomi’nin 2018 yılında çıkarmayı planladığı Mi7’nin görselleri sızmaya başladı. Peki Xiaomi Mi 7 hangi özelliklere sahip olacak? Ne zaman satışa sunulacak?

Xiaomi Mi 7 özellikleri neler? İşte Türkiye fiyat ve satış tarihi...
Xiaomi Mi 7 özellikleri neler? İşte Türkiye fiyat ve satış tarihi...
GİRİŞ 16.02.2018 11:23 GÜNCELLEME 16.02.2018 11:23
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Çinli teknoloji devi Xiaomi, ailesine yeni amiral gemisini dahil etmek için kolları sıvadı. Hem kaliteli cihaz üretip hem de ucuz olmasından dolayı ülkemizde son yıllarda büyük rağbet görmektedir. Kullanıcılar Xiaomi Mİ 6X’’i merak ederken Mi 7’nin çıkacağının duyurulması android kullanıcıları arasında büyük heyecan uyandırdı. Görünüşe göre Xiaomi, Mobil Dünya Kongresi’nin en önemli akıllı telefon üreticileri arasında ilk sıralarda yer alacak. Peki Xiaomi Mi 7 ne zaman çıkacak? Xiaomi Mi 7 özellikleri ne olacak ve fiyatı ne kadar olacak?

DİZAYN VE EKRAN

 

Sızdırılan bilgilere ve görsellere göre  Mi ailesinin yeni üyesi  Mİ 7 çerçevenin neredeyse olmadığı bir ekrana sahip olacak. Çerçevesiz ekrana ilk adımı atan şirket Xiaomi, Mi Max ve Mi Mix 2’de yer verdiği ekran özelliklerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Mi Mix’de ekranın alt tarafına konumlandırılmış kameranın aksine bu modelde üst tarafta konumlandıracak. Mi 7’de hem üst hem de alta kalın çerçeveler eklemek yerine yalnızca birine eklemeyi tercih eden  Xiaomi, görsellere göre telefon standartlarını baştan yazacak.

xiaomi mi 7 ile ilgili görsel sonucu

Telefonun  görseline baktığımızda, arka tarafta yatay konumlandırılmış çift kamera olduğunu görmek mümkün. Yine ortada bir parmak izi sensörü de arka tarafta yer alıyor. Ön yüzden neredeyse sıfır çerçeve kullanacak olan telefon, böylece geniş görüntü sunan modellerden biri olacak. Öte yandan Xiaomi Mi 7'de, yüz tanıma özelliğinin de bulunması bekleniyor. Elbette tüm bunları ve daha fazlasını Mobil Dünya Kongresi'nde öğreneceğiz.

XİAOMİ Mİ 7 ÜLKEMİZDE KAÇ TL OLACAK?

Xiaomi Mi 7’nin yaklaşık 3000 Yuan başlangıç fiyatına sahip olması bekleniyor. Ülkemizde fiyat - performans aralığı ile yoğun ilgi gören Xiaomi, bu sefer beklenen fiyatların biraz üzerinde gibi.  300 Yuan’ı TL’ye çevirdikten sonra, üzerine TRT Bandrolü, ÖTV ve KDV gibi tutarları eklediğimizde yaklaşık 2800 TL gibi bir fiyat aralığında ülkemizde satışa sunulacak.

XİAOMİ Mİ 7 TEKNİK ÖZELLİKLERİ!

Ekran: 5.65 inç, 1080 x 2160 piksel, 18:9, IPS
İşlemci: 10 nm, sekiz çekirdekli, 2.8 GHz hızında Snapdragon 845
Grafik Birimi: Adreno 630
RAM: 6 GB / 8 GB
Depolama: 64 GB / 128 GB depolama alanı
Arka Kamera: İki adet 16 megapiksel f/1.7 diyafram
Ön Kamera: 8 megapiksel
Pil: 4480 mAh
İşletim Sistemi: Android 8.0 Oreo
Bağlantı: 802.11 a, b, g, n, ac, Bluetooth 5, NFC, GPS, USB Type-C

YORUMLAR 7
  • Oğuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür telefonlara ilginin sebebi, daha ucuza daha iyi performans sergilemeleriydi. Şimdi 3 bin lira bu telefona vereceğime yine insanların çin malı diye dalga geçemeyeceği telefonlar yöneliriz.
    Cevapla
  • mecnun 6 yıl önce Şikayet Et
    bülent türkiyede asgari ücret 1800 degil 1600 tl
    Cevapla
  • Baybars 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşım,Bu Telefon 3000 YUAN:1779 TL ? BU TELEFON 2 BİN LİRA VERGİ Mİ EKLENİYOR NİYE SOYGUNCULUK YAPIYOR,DEVLET MİLLET İÇİN DEĞİL Mİ ? EĞER VERGİ FALAN EKLENİYORSA HİÇ KİMSE KUSURA BAKMASIN BEN 4 BİN LİRA İLE İLK ÇİNE GİDERİM,1 GÜN BİR GEZERİM SONRA TELEFONU ALIR GELİRİM GENE 4 BİN LİRA TUTMAZ BU NE SOYGUNCULUK YA, AMERİKANIN CONİSİ BU TELEFONU 474 DOLARA ALIYOR AYLIK ASGARİ ÜCRET 3 BİN DOLAR KAZANAN BİR CONİ BU TELEFONU ASGARİ ÜCRETİNİN ÇEYREĞİNİ VEREREK ALIYOR BİZ İSE 4000/1400: 2.5 ASGARİ ÜCRETLE ALIYORUZ BU ADALET MİDİR....
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    valla
    Cevapla
  • Bülent 6 yıl önce Şikayet Et
    amerikada asgari ücret 3000 dolar değil 1450 dolar civarı TÜRKİYEDE 1400TL değil 1800TL civarı bir insan ancak bu kadar kör ve sağır olabilir
    Cevapla
  • tatvanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    vergilerle beraber 4.bin tl...
    Cevapla
  • tatvansız 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu telefondan vergi alınmıyor. Türkiyede resmi olarak satışta değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırı kararına İran'dan jet yanıt: Daha güçlü yanıt veririz!
Karagümrük - Fenerbahçe maçının Portekizli VAR'ı tam not aldı!