Instagram’a bomba özellik geliyor!

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında yer alan Instagram’a görüntülü ve sesli konuşma özelliği geliyor. Yeni sızan bilgilere göre Instagram artık sadece fotoğraf ekleyip bakabileceğiniz bir uygulama değil, aynı zamanda görüntülü ve sesli konuşma özelliğini sunacak bir uygulama olarak karşımıza çıkacak.

Instagram’a bomba özellik geliyor!
Instagram’a bomba özellik geliyor!
GİRİŞ 10.03.2018 12:57 GÜNCELLEME 10.03.2018 12:58

Sızdırılan bilgilere göre dünyanın en aktif kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram’a sesli ve görüntülü konuşma özelliği geliyor. Facebook ve WhatsApp’tan sonra mesafeleri ortadan kaldıracak olan özellik Instagram’a da geliyor. Instagram’ın Android uygulama paketleri (APK) içerisinde keşfedilen sesli ve görüntülü arama simgelerinin yer alması bu özelliğin geleceğini doğrular nitelikte. Bu özellik aktif olarak geldikten sonra DM bölümünün yanına yeni bir ikon eklenecek. İkona basıldığında sesli veya görüntülü arama tercihi karşımıza çıkacak.

HER AN GÜNCELLEME GELEBİLİR!

Facebook ve WhatsApp uygulamaları için de bu iddialar ortaya atıldıktan kısa süre sonra sesli ve görüntülü konuşma özelliği gelmişti. Sızdırılan bilgilere göre ikonlar APK içerisinde eklendiğine Instagram’a da bu özelliğin gelmesi an meselesi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Biden'dan İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili şok itiraf!
Baykar'dan vatandaşlara uyarı: Çağrılara itibar etmeyin!