Apple'ın yeni telefonunun görüntüleri sızdı!

Apple sessiz sedasız üzerinde çalıştığı yeni iPhone X modelini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Henüz Apple tarafından resmen açıklanmasa da, iPhone X'un altın sarısı rengindeki modeli iPhone X Gold'un görüntüsü internete çoktan sızdı bile!

Apple'ın yeni telefonunun görüntüleri sızdı!
Apple'ın yeni telefonunun görüntüleri sızdı!
GİRİŞ 17.04.2018 11:08 GÜNCELLEME 17.04.2018 11:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

iPhone X'un yeni modeli ilk kez görüntülendi. Altın sarısı rengindeki yeni iPhone X, kullanıcılar için alternatif bir renk sunuyor. Henüz dikkat çeken amiral gemisi telefonun yeni rengiyle ilgili açıklama yapmayan Apple, bilgileri Federal İletişim Komisyonu (FCC) ile paylaştıktan sonra sızıntı gerçekleşti. 9to5Mac tarafından paylaşılan görsellere göre iPhone X’un altın sarısı renginin çerçevesi siyah renkte olacak.

Burada şaşırtıcı olan şeyse iPhone 8’in altın rengi modelinde beyaz çerçeve kullanılacak olması. İnternette paylaşılan iPhone X görsellerine Apple’dan resmi açıklama gelene kadar kimse inanmamıştı. Ancak Apple yaptığı açıklamada ürettikleri yeni renk seçeneğinin görseldeki gibi olacağını doğruladı. Bu durum bizlere, ne kadar sert önlemler alınırsa alınsın sızıntı haberlerinin her zaman gerçekleşebileceğini gösteriyor.

Apple, geçtiğimiz günlerde iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın Product Red kapsamında kırmızı renkli modelini görücüye çıkarmıştı.

YORUMLAR 5
  • MÜSLÜMAN TÜRK 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne kadar çok model çıkarıyor ya
    Cevapla
  • Gerçekler 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunu alırlar sonra dövizler oluk oluk yurt dışına akınca ağlamaya başlarlar dolar yükseldi diye. Şu gereksiz lüks cep telefonu yüzünden ülke çok büyük döviz kaybediyor. Devlet yasaklasın artık bunları.
    Cevapla
  • KanuniTR 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim bir de şu var 1 hafta iPhone kulla inan Androidi mumla ararsın. Bu kadar sığ bir cihaz olamaz. Neredeyse hiçbirşey özelleştirilmiyor.. Değişiklik adına Androidin %20'si olamaz. Ayrıca hiçbir arama ve sms kaydının silinmediğini de ekleyeyim. Sildim diyor ama Apple Kullanıcı Sözleşmesinde kayıtlar Apple'a gönderilir, silinmez diye de belirtiyor. Bu durumda Android'in A'sını yiyeyim Android gibisi yok. Beni ancak Androidden iPhone'ye geçen GERCEKCİ YORUM yapanlar anlar..
    Cevapla
  • .dsd 5 yıl önce Şikayet Et
    Paran olsa ilk sen alırsın
    Cevapla
  • mst 5 yıl önce Şikayet Et
    çok lazım. hayat memat meselesi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
YSK kararını verdi: 3 ilçe ve 4 beldede yeniden seçim yapılacak
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama