Bir tanesi uygun fiyatlı olacak

Eylül ayında üç yeni iPhone modeliyle karşımıza çıkmaya hazırlanan Apple, 6.1 inç büyüklüğünde, geniş ekranlı ve ucuz bir iPhone modeli sürprizi yapabilir.

Bir tanesi uygun fiyatlı olacak
Bir tanesi uygun fiyatlı olacak
GİRİŞ 19.04.2018 14:40 GÜNCELLEME 19.04.2018 14:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Teknoloji devi Apple, bu sefer milyonlarca kişinin yüzünü güldürmeye hazırlanıyor. Yüksek fiyatlarına rağmen her yıl satış başarısı elde eden Apple, sürpriz yapıp ucuz bir iPhone modeli duyurabilir.

iPhone modelleri ile ilgili tahminlerini her yıl paylaşan KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo göre, Apple’ın Eylül ayındaki tanıtımında, 6.1 inç büyüklüğünde LCD ekranı olan ucuz bir iPhone modeli çıkaracağı yönünde.

 

Ucuz iPhone’un 550 dolar civarında bir fiyata sahip olacağı düşünülüyor. Ayrıca çift SIM desteği ile gelmesi bekleniyor. Ancak çift SIM destekli versiyonu 100 dolar daha pahalı olacağı yönünde. Analist Kuo’ya göre, 3D Touch özelliği ile gelecek.

Gücünü A10 yonga setinden ve 2 GB RAM‘den alması beklenen uygun fiyatlı iPhone, aynı X modelinde olduğu gibi çentikli ekrana sahip olacağı gözüküyor. Fakat ekran teknolojisi 6S ile aynı olabilir. Bu sebeple P3 Gamut ve True Tone teknolojilerini barındırmayabilir.

Uygun fiyatlı iPhone'nun özellikleri, rakiplerine göre oldukça güçlü. Eylül ayında tanıtılacak diğer modellerin isimleri iPhone 11 ve iPhone 11 Plus olacak.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 1
  • Rebelboy1903 6 yıl önce Şikayet Et
    İphone 8 ve X de Büyük Hezimete Uğradı Zira İphone 7 Plus dan Hiçbir Farkı Olmayan ve Daha Pahalı Olan 2 Telefon Çıkarttı Yeni Gelen Yöneticilerin Steve Jobs Kadar Hayalleri Olmadığı Aşikari
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki