Huawei Y7 2018 uygun fiyatıyla Türkiye'de! Özellikleri ve Türkiye satış fiyatı?

Huawei’nin orta segment donanım özelliklerine sahip yeni akıllı telefonu Huawei Y7 2018 resmen satışa sunuldu. Uygun fiyatı ve son derece şık görünümüyle dikkatleri üzerine çeken cihaz raflarda yerini aldı. Peki özellikleri neler?

Huawei Y7 2018 uygun fiyatıyla Türkiye'de! Özellikleri ve Türkiye satış fiyatı?
Huawei Y7 2018 uygun fiyatıyla Türkiye'de! Özellikleri ve Türkiye satış fiyatı?
GİRİŞ 09.06.2018 09:59 GÜNCELLEME 09.06.2018 09:59

Huawei her bütçeye uygun telefon üretmeye devam ediyor. Şuan firmanın gündeminde her ne kadar P20 modeli olsa da, Huawei Y7 adında orta segment ve cep dostu yeni akıllı telefonunu tanıttı. Oldukça şık bir tasarıma sahip cihaz dikkatleri çekmeyi başarıyor. Çift kamerası ve inceltilmiş geniş ekranı ile müthiş kullanıcı deneyimi sunuyor. Peki Türkiye satış fiyatı ne kadar?

HUAWEI Y 7 2018 ÖZELLİKLERİ NELER?

5.99 inçlik HD+ ekranıyla yeterli bir ekran performansına sahip olan Y7 2018, 13MP’lik ana arka kamerası ve 2MP’lik ikincil kamerası ile fotoğraf çekmeyi seven kullanıcılar için son derece üstün bir performans vadediyor. Ön yüzeyinde herhangi bir fiziksel buton bulundurmayan cihaz, 8MP’lik selfie kamerası ile görevini hakkıyla yerine getiriyor.

Aynı zamanda güvenlik yönünden de her modelde daha da geliştirdikleri yüz tanıma ve parmak izi okuma teknolojisini, Y7 2018’e de başarılı bir şekilde entegre etmiş gibi gözüküyor. Cihazın parmak izi sensörü, tam 0,35 saniyede erişim sağlamak gibi rekor sayılacak bir hıza sahip.

TÜRKİYE SATIŞ FİYATI NE KADAR?

Cihaz orta segment olduğundan dolayı fiyatı gayet uygun tutulmuş. Cihazın Türkiye satış fiyatı 1399 Tl olarak belirlendi. Siyah, mavi olarak iki renk seçeneği bulunan cihaz yetkili satış noktalarında ve teknoloji mağazalarında konumlandırılmış durumda.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi