Microsoft'tan uygun fiyatlı tablet PC

Yazılım devi Microsoft'un ucuz bir Surface tablet çıkarması bekleniyordu. Şirket Surface Pro'nun küçük versiyonu sayılabilecek yeni bir tablet PC duyurdu. İşte Surface Go'nun tüm detayları ve fiyatı.

Microsoft'tan uygun fiyatlı tablet PC
Microsoft'tan uygun fiyatlı tablet PC
GİRİŞ 11.07.2018 11:53 GÜNCELLEME 11.07.2018 14:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Microsoft, popüler Surface serisi tablet PC'lerinin arasına uygun fiyatlı bir model ekledi. Surface Go olarak lanse edilen yeni 10 inçlik tablet 399 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.
 
Yerleşik destek ayağı (kickstand) ve magnezyum gövde ile birlikte gelen Surface Go, Surface Pro'ya benzer bir tasarıma sahip. Ayrıca type cover klavye ve kalem gibi aksesuarları da desteklediğini belirtelim.
 
Microsoft'un tasarım politikasında hiçbir değişiklik yok

Surface Go, Microsoft'un tasarım felsefesinden herhangi bir değişiklik yansıtmıyor. Yeni tabletin Surface Pro'nun daha küçük bir versiyonu olduğunu söyleyebiliriz.

 

 

Pro gibi, Surface Go'nun da oldukça kalın çerçeveleri var. Ekranı saran çerçeveler geniş klavye takma ve tableti rahatça tutma gibi işlevsellikler sunsa da tasarım anlamında en son iPad'lere kıyasla demode görünmesine neden olmuş durumda.
 
Surface Go, 3:2 görüntü oranı sunan (1800x1200 piksel) 10 inçlik yüksek çözünürlüklü PixelSense ekrana sahip. Bu parlak ekran Corning Gorilla Glass tarafından korunuyor.


Tam sürüm Windows 10'a geçiş serbest

Tabletin diğer özellikleri arasında yüz tanıma tabanlı kilit açma için Windows Hello destekli 5 megapiksel ön kamera, iki ön hoparlör ve 8 MP arka kamera var.
 
Surface Go, S modu etkinleştirilmiş (yani sadece Windows uygulamaları kullanılabilir) Windows 10 Home ile birlikte geliyor. Ancak, kullanıcılar Windows 10'un tam sürümüne serbestçe geçebilecekler. Surface Go ayrıca Microsoft'un tam Office üretkenlik paketini de sunacak.


Surface Go'nun fiyat etiketi açıklandı

Type cover klavye, Surface stylus kalem ve Surface Mobile Mouse gibi aksesuarlar sırasıyla 129 dolar, 99 dolar ve 34.99 dolara satın alınabilecek.
 
Microsoft şimdilik, Surface Go'nun iki WiFi tabanlı varyantını piyasaya sürecek. 4 GB RAM ve 64 GB eMMC depolama birimi ile donatılmış giriş seviyesi modelin 399 dolar fiyat etiketi taşıyacağı belirtildi. 8 GB RAM ve 128 GB SSD'li modelin fiyatı ise 549 dolar olacak.
 
2 Ağustos'ta satışa sunulacağı açıklanan Surface Go, Intel'in çift çekirdekli 7. nesil Pentium Gold 4415Y işlemcisiyle geliyor. Microsoft, bu yılın sonlarına doğru ise LTE destekli varyantları piyasaya sürecek

KAYNAK: DONANIM HABER
YORUMLAR 4
  • Oğuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Ucuz derken şaka demi bu fiyat şaka gibi çünkü
    Cevapla
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    böyle ucuz şeyler bize gelmez daha pahalı olanlar lazım
    Cevapla
  • ali karataş 5 yıl önce Şikayet Et
    dolar değil tl yazsanıza.
    Cevapla
  • ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    maşallah çok uygunmuş bi serçe murat 124 parası var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak