YouTube'un Android uygulamasına 'Gizli Mod' geldi

Arama devi Google bir süredir YouTube uygulamasında test ettiği "Gizli Mod" özelliğini sonunda herkesin kullanımına sundu. Artık izleme ve arama geçmişinizi kolayca devre dışı bırakabileceksiniz.

YouTube'un Android uygulamasına 'Gizli Mod' geldi
YouTube'un Android uygulamasına 'Gizli Mod' geldi
GİRİŞ 11.07.2018 11:56 GÜNCELLEME 11.07.2018 12:08

Arama devi Google nihayet YouTube'un Android uygulamasına izleme ve arama geçmişinizi tek dokunuşla devre dışı bırakmanızı sağlayacak "Gizli Mod" özelliğini ekledi. Söz konusu özelliği aktif duruma getirebilmek için sağ üst köşedeki hesap menüsünü açarak "Gizli Modu aç" seçeneğine dokunmanız yeterli.

Gizli modu ilk kez etkinleştirdiğinizde özelliğin nasıl çalıştığını açıklayan ve aşağıdaki ifadelerin yer aldığı bir mesaj kutusu göreceksiniz:
 
"Gizli modu kapattığınızda veya etkin durumdan çıktığınızda, bu oturumdaki etkinlikleriniz temizlenir ve son kullandığınız hesaba dönersiniz. İşvereniniz, okulunuz veya internet servis sağlayıcınız etkinliğinizi görmeye devam edebilir."

 

 


Gizli modu hemen kullanabilirsiniz

Gizli moda geçebilmeniz için "ANLADIM" seçeneğine dokunmanız gerekecek. Gizli modu kapattıktan sonra oturumunuzdaki etkinliğiniz temizlenecek ve hesabınız normal durumuna geri dönecek.
 
Android cihazınıza yüklü YouTube uygulamasını Google Play Store üzerinden güncelleyerek herkesin kullanımına sunulan bu özellikten hemen faydalanabilirsiniz.

KAYNAK: DONANIM HABER
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!