Elon Musk durmuyor! Yeni projesini açıkladı

Teknoloji dünyasının en çok konuşulan kişilerinden biri olmayı başaran Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk yeni projesini Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile duyurdu

Elon Musk durmuyor! Yeni projesini açıkladı
Elon Musk durmuyor! Yeni projesini açıkladı
GİRİŞ 12.07.2018 17:05 GÜNCELLEME 12.07.2018 17:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Tesla ile elektrikli otomobil üreten, SpaceX ile uzay seyahatlerin seyrini değiştirmeye çalışan ve Hyperloop ile toplu taşımada çığır açmayı hedefleyen Elon Musk, yeni projesini kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu

Özellikle Twitter hesabı hayli hareketli olan Musk, geçtiğimiz günlerde mağarada mahsur kalan Taylandlı çocuklara yardım projesinin ardından, şimdi de Michigan’ın kirli su problemini çözmek için kolları sıvadığını duyurdu.

Musk, "Hey Elon. İnsanlar Michigan'daki Flint şehrine temiz su sağlamanın mümkün dahi olmadığını söylüyor. Öyle bir gücün yokmuş" sorusu üzerine şu cevabı verdi: 

“Flint’te bulunan birçok ev zaten güvenli su kullanıyorlar ama hükümetin yaptığı testlerin sonuçlarıyla inançlarını kaybetmiş durumdalar. Bölgedeki birçok ev halen aykırı durumda. Sorunlu evlere filtreler eklemek için Flint’e bir hafta sonu operasyonu düzenleyeceğiz. Böylece bölgedeki insanların bakış açısını olumlu yönde değiştirebiliriz.” 

YORUMLAR 5
  • beka 5 yıl önce Şikayet Et
    bu adam başkan olur buraya yazıyorum...
    Cevapla
  • Ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Su filtresi mi? Şaka gibi. . Adamlara ekonomi batmış.. Belediye suyu filtre yapacak tesise sahip değil.. vatandaş filtre alacak paraya.. Elon Musk ise filtre dağıtmaya bahsediyor.. Şaka gibi..
    Cevapla
  • Vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Yatagini yorganın kadar demiş atalarımız doğru demişler, i l erişe bizde ya p arız inşallah.
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizim projelerin yanında onunki oyuncak kalır :)
    Cevapla
  • Adem BEY 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar hızlı proje üretip gece gündüz üzerinde heycan la çalışan ..ve üstelik zarar etmesine rağmen durmadan yeni proje ureten yer altı hızlı metroyu da kısa sürede bitirmesine rağmen..iç nefes almadan yürüyen bir adam Türkiye de böyle bir bilim adamı göstersene bana..Çocuklar için Denizaltıyı bile 3 günde tasarlayıp üretip gönderdi..biz daha orman yangınını üç günde söndüremiyoruz. Hayal dünyasında yüzmiyelim Türkiye de küçük bir sanayi var oda montaj ileri teknolojik Argesi yapan tek bir firma yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi