Samsung yeni amiral gemisini bu akşam tanıtacak

Samsung, bu akşam merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy Note 9’u tanıtacak. New York’ta gerçekleştirilecek olan Galaxy Unpacked etkinliğiyle yeni cihazın tüm özellikleri ve Türkiye fiyatı belli olacak. Galaxy Note 9, ülkemizde de kısa bir süre içinde satışa sunulacak.

Samsung yeni amiral gemisini bu akşam tanıtacak
Samsung yeni amiral gemisini bu akşam tanıtacak
GİRİŞ 09.08.2018 12:05 GÜNCELLEME 09.08.2018 12:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galaxy Note 9’un tanıtılmasına saatler kaldı. Bu akşam New York’ta gerçekleşecek etkinlikle tüm dünyaya tanıtılacak olan cihazın muhtemel özellikleri sızıntılarla ortaya çıkmıştı. Galaxy Note 9, 6.4 inç QHD + sAMOLED ekranla gelecek. Rusya’daki bir mağazada satış için bekletilen bir cihazın kutusuna ait fotoğrafta cihazın neredeyse tüm detayları yazıyordu. Yeni amiral gemisi 4.000 mAh batarya ile gelecek. Note 8’de kullanılan 3.300 mAh kapasiteli batara nedeniyle eleştirilen Samsung, kapasiteyi artırarak daha uzun kullanım süresini hedefliyor.

En az 128 GB depolama alanıyla gelecek

 

 

Samsung’un yeni amiral gemisi en az 128 GB depolama kapasitesiyle satışa sunulacak ve bu modelde 6 GB RAM olacağı söylentileri kutu fotoğrafıyla doğrulandı. Görüntüde Galaxy Note 9’un hangi işlemciyi kullanacağı ne yazık ki belirtilmemiş. ABD versiyonunda Snapdragon 845, diğer ülkeler için ise Exynos 9810 işlemcisini kullanması bekleniyor.

Muhteşem kamera

Cihazın arka kısmında 12 MP’lik çift kamera yer alıyor. Bu kameranın diyafram değerleri f/1.5- f/2.4 aralığında olacak. Özçekim severler için ise ön kameranın 8 MP olacağını söyleyebiliriz.

AKG kulaklık ve hoparlörler

Güney Koreli teknoloji devi her yıl tanıtımını yaptığı Note serisi modelleriyle s-pen’e Bluetooth özelliği eklemiş. Ses için AKG firmasıyla anlaşmalı olan Samsung yeni tanıtacağı cihazda stereo AKG hoparlör kullanacak. Kutu içinden de AKG kulaklıklar çıkacağı belirtiliyor. Ancak bu kulaklığın bir öncekiyle aynı olup olmayacağı henüz net değil.

Suya ve toza dayanıklı

Galaxy Note 9, su ve toza dayanıklı olduğunu kanıtlayan IP68 sertifikasına sahip. Kablosuz şarj ve iris tarayıcısı da olan cihazın iris tarayıcısı Note 8’dekine göre daha başarılı ve hızlı olabilir.

Samsung’un yeni amiral gemisi, bu akşam ABD’nin New York şehrinde düzenlenecek olan Galaxy Unpacked etkinliği ile resmen tanıtılacak. Galaxy Note 9’un Türkiye satış fiyatının 6499TL olması bekleniyor.

YORUMLAR 1
  • Orhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayı sisteminin sonsuz olduğunu ve daha samsungta 9 iphoneda 10 olduğumuzu düşününce... uykularım kaçıyor...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi