Fortnite diğer Androidlere de geliyor!

Şu an için yalnızca Samsung kullanıcıları tarafından erişilebilen Fortnite Mobile'ın Beta sürümü, çok yakın gelecekte tüm Android kullanıcılarıyla buluşacak.

Fortnite diğer Androidlere de geliyor!
Fortnite diğer Androidlere de geliyor!
GİRİŞ 13.08.2018 15:02 GÜNCELLEME 13.08.2018 15:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Epic Games'in dünyaca ünlü video oyunu Fortnite'ın mobil sürümü, geçtiğimiz günlerde Samsung kullanıcıları için erişime açılmıştı. Yapılan açıklamalara oyun, 13 Ağustos(yarın) itibari ile Samsung kullanıcıları dışındaki Android kullanıcıları ile de buluşacak

Bildiğiniz üzere Fortnite'ın Android sürümü diğer Android oyunlarından farklı olarak Google Play Store'da yer almıyor. Bu nedenle Android betasını deneyebilmeniz için öncelikle Fortnite.com/Android adresi üzerinden kayıt olmanız gerekiyor. Sonrasında Epic Games, girmiş olduğunuz e-posta adresinize bir davetiye gönderecek.

 

 

Davetiyede oyunun indirilmesi ve kurulmasıyla ilgili gerekli olan adımlar yer alıyor. Diğer Android cihazlarda da aynı sistem kullanılmaya devam edecek ve kullanıcılar oyunu metotla indirebilecekler. Ancak oyuna olan talep çok fazla olduğu ve yeni metod biraz meşakkatli olduğu için oyunu indirebilmek için uzun süre beklemek zorunda kalabilirsiniz.

YORUMLAR 1
  • Asdgshhs 5 yıl önce Şikayet Et
    Geliyor geliyor ama ne zaman
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha