Çinli dev Türkiye'deki ilk mağazasını açtı

Çinli cep telefonu devi Xiaomi, Türkiye’deki ilk mağazasını İstanbul’da açtı. Evofone tarafından Vadistanbul’da açılan Mi Store, açılışa özel indirimler de sunuyor.

Çinli dev Türkiye'deki ilk mağazasını açtı
Çinli dev Türkiye'deki ilk mağazasını açtı
GİRİŞ 18.09.2018 09:33 GÜNCELLEME 18.09.2018 11:06
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Evofone Genel Müdür Yardımcısı Onur Çon, Xiaomi’nin dünyada beğeniyle kullanılan ürünlerinin Türk tüketicisiyle buluştuğunu belirterek, “Akıllı telefon, dizüstü bilgisayar ve akıllı televizyon gibi ürünlerin yanı sıra akıllı tartı, akıllı su ısıtıcısı, pilav makinesi, Bluetooth sporkulaklığı, Bluetooth hoparlör, drone, scooter, şemsiye, güneş gözlüğü ve pek çok kategorideki Xiaomi ürünü, ilk yetkili Mi Store’da tüketicileri bekliyor olacak. Teknoloji tutkunları, hem evlerinde hem de hayatlarının farklı alanlarında ihtiyaç duydukları 160’tan fazla ürüne avantajlı fiyatlarla ulaşabilecekler” dedi.

Mi Store’un ilk gün ziyaretçilerine farklı ürün gruplarında açılışa özel yüzde 15, yüzde 20 ve yüzde 30 olarak üzere indirim seçenekleri sunuldu.

 

 

YORUMLAR 5
  • akka 5 yıl önce Şikayet Et
    bu krizde sinek avlar millet telefonu düşünecek hali mi var kötü zamanlama
    Cevapla
  • Kazıkçı 5 yıl önce Şikayet Et
    Xiaomi markasını evofone gibi bir firmaya vermesi ülkedeki Xiaomi satışını yarı yarıya kesecektir eminim bu nasıl fiyat böle resmen kendi halkını yolan bir firmaya verdiği için Xiaomi yede çok teşekkür ederim mahvettin iz xiaomiyi bu fiyatlar ne böle
    Cevapla
  • Bilgiişlem 5 yıl önce Şikayet Et
    Güzel marka, hayırlı olsun
    Cevapla
  • Kenan 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi haber deyil yerli olsun
    Cevapla
  • Temel candan 5 yıl önce Şikayet Et
    Babamizi soran yok çiftlik gibi pazariz ve bizde habire alip duruyoruz.Ne àlà memleket.Kolaymi bir ülkede magaza açip ürünlerini satmak ve paralarini uçurmak memleketine..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...