Samsung'dan yeni bir akıllı telefon serisi geliyor

Samsung'un Galaxy J serisini sonlandırarak Galaxy M adını taşıyan yepyeni bir akıllı telefon serisi çıkarmayı planladığı bildiriliyor. Şirket ayrıca Galaxy A serisine uygun fiyatlı modeller ekleyecek.

Samsung'dan yeni bir akıllı telefon serisi geliyor
Samsung'dan yeni bir akıllı telefon serisi geliyor
GİRİŞ 18.09.2018 12:01 GÜNCELLEME 18.09.2018 12:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Samsung geçtiğimiz günlerde, uygun fiyatlı modellere daha fazla odaklanacağını ve bu cihazlara yeni teknolojiler adapte edeceğini söyledi. Yeni bir rapor, şirketin bu hedefi gerçeğe dönüştürmek için attığı adımları ortaya çıkardı. Güney Koreli teknoloji devinin düşüncesi Galaxy J serisini sonlandırarak Galaxy M adını taşıyan yepyeni bir akıllı telefon serisi çıkarmak.

Samsung'un Galaxy J serisinin segment olarak üstünde yer alan Galaxy A serisine daha fazla uygun fiyatlı seçenek ekleyeceği belirtiliyor. Bununla birlikte Galaxy J modelleri aşamalı olarak ortadan kaldırılacak. Şirketin daha sonrasında ise Galaxy M olarak adlandırılan yeni bir seri çıkarması bekleniyor. Bu seride alt sınıf cihazlar sunulacak.


Galaxy M, Galaxy On serisinin yerini alacak

Samsung, Galaxy M markasını ilk olarak 2012'de kullanmıştı. Şimdi ise mevcut Galaxy On serisinin yerine getirecek. Şirketin oldukça iyi özelliklere sahip ucuz akıllı telefonlar sunan Çinli rakipleriyle rekabet etmek için Galaxy M akıllı telefonlarındaki kar marjını olabildiğince düşük tutacağı belirtiliyor. Samsung bu strateji ile Çin, Hindistan ve Latin Amerika'daki pazar payını arttırmaya çalışacak.

KAYNAK: DONANIM HABER
YORUMLAR 2
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    şöyle 5 inç ekranlı küçük ve güçlü bir telefon çıkarmayın emi
    Cevapla
  • M. OZZZZZ 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarda iyi çakal oldular M serisi çıkartsa ne olacak sadece tasarımı degiştiriyor yeri bir arayüz koyuyor J serisinin ilk serisindeki özelliklerin aynısını M serisine sırasıyla geçiriyor al sana samsung yeni tlfon çıkartmış
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak