Xiaomi 7 farklı telefonunun fişini çekti

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi, aldığı flaş bir kararla 7 farklı telefon modeline olan desteğini geri çekti. Şirket, Redmi serisinde yer alan bu modellere artık MIUI sürüm desteği sunmayacak.

Xiaomi 7 farklı telefonunun fişini çekti
Xiaomi 7 farklı telefonunun fişini çekti
GİRİŞ 05.04.2019 16:21 GÜNCELLEME 05.04.2019 16:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Xiaomi'nin desteğini çektiği telefonlar ise şöyle: Redmi Note 4, Redmi 3S, Redmi 3X, Redmi 4, Redmi 4A, Redmi Note 3, Redmi Pro.

 

 

Xiaomi'nin geliştirdiği ve Android'i farklılaştıran ve kendine özel bir ekran arayüzü sunan MIUI desteğinin çekilmesiyle birlikte bu cihazlar bir süre daha güvenlik güncellemeleri almaya devam edecek.

Çinli şirket diğer yandan MIUI 11 sürümü üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sürüm yeni bir kullanıcı arayüzü ve görünüme sahip olacak. Buna ek olarak, MIUI 11'in Huawei’nin EMUI yazılımına benzer şekilde çalışacak yeni bir güç tasarrufu modu ile geleceği de açıklandı. MIUI 11'de güç tasarrufu modu etkinleştirildiğinde, aramalar ve mesajlar dışındaki tüm işlevler kapatılacak. Ayrıca güç tasarrufu modu, özelleştirilebilir olacak ve böylece kullanıcılar kendilerine göre en iyi şekilde ayarlayabilecekler.

 

 

Elbette Xiaomi'nin desteğini çektiği bu telefonlara MIUI 11 sürümü hiçbir zaman

YORUMLAR 2
  • Cemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Güneş enerjisi ile kendini şarj eden ekran yapsınlar güneşe çıktıkça kendini şarj eden ekran yapısında ama kablolu şarjda olsun bazı bölgelerde güneş fazla yok ona göre bıktık şarj etmekten telefonlarimizi
    Cevapla
  • Milli telefon 5 yıl önce Şikayet Et
    20 çeşit milli telefon marka gerekli hemde en yeni teknoloji ve çok ucuz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı