Facebook'tan yapay zeka sesli asistan

Facebook CEO'su Zuckerberg, şirketin yapay zekâ sesli asistanıyla kullanılabilecek çok fazla proje üzerinde çalıştıklarını söyledi

Facebook'tan yapay zeka sesli asistan
Facebook'tan yapay zeka sesli asistan
GİRİŞ 31.05.2019 09:27 GÜNCELLEME 31.05.2019 09:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Facebook'un Kaliforniya'da düzenlediği yıllık F8 geliştiriciler konferansında konuşan Mark Zuckerberg, gelecek yıllarda yapay zeka sesli asistanı ile geliştirilecek önemli arayüzler üreteceklerini anlattı.

Facebook seslere yanıt verebilen yeni yapay zekâlı teknolojili ürünler üzerinde çalışıyor. Facebook, şu anda kendi sesli asistanı olmayan tek büyük teknoloji şirketi. Dünyanın en büyük teknoloji şirketleri arasındaki Apple'ın Siri, Google'ın ses asistanı ve Amazon'un Alexa'sı bulunuyor.

CNBC'in aktardığına göre, Facebook 2015 yılında M adıyla bir asistan üretmişti ancak bu proje 2018 yılının başında sonlandırıldı.

DIŞARIDA PROTESTO

Bu arada, konferansın yapılacağı binaya gelen Facebook hissedarları protesto ile karşılaştı. Balon emojiler taşıyan gruplar, Facebook'un gizlilik ihlallerini protesto etti.

YORUMLAR 1
  • Analız 4 yıl önce Şikayet Et
    Sapıklar canıler terorıstler butun bunlarla basa cıkamazken bıde termınatorlerle nasıl basa cıkarız bunlar ne yapmak ıstıyolar allah askına ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma
Sivas'ta geceye damga vuran penaltı: F.Bahçe ligin dışına itilmiştir