iPhone 11'in görüntüsü yayınladı: İşte yayınlanan video!

Apple'ın Eylül ayında tanıtması beklenen iPhone 11'in en net görüntüsü yayınlandı. YouTube üzerinden paylaşılan görüntülere bakıldığında yeni iPhone, yenilenmiş bir kamera ve inceltilmiş çerçeveye ile kullanıcılarının karşısına çıkacak. İşte iPhone XI'in en net konsep görüntüsü...

iPhone 11'in görüntüsü yayınladı: İşte yayınlanan video!
iPhone 11'in görüntüsü yayınladı: İşte yayınlanan video!
GİRİŞ 29.07.2019 13:45 GÜNCELLEME 29.07.2019 13:48

Apple'ın yeni telefonu iPhone 11'in tanıtımına günler kala tasarım detayları iyice ortaya çıkmadı. Her sene olduğu gibi yine donanım özelliklerinden önce tasarım detayları netleşen cihazın daha ince bir form ile hayranlarının karşısına çıkması bekleniyor.

 

 

iPHONE 11'İN EN NET GÖRÜNTÜSÜ YAYINLANDI!

YouTube'da konsept bir tasarımcı Apple'ın yeni amiral gemisi iPhone XI'i şimdiye kadar ortaya çıkan bilgiler ışığında nasıl görüneceğini gözler önüne serdi. Bu güne kadar sızdırılan render görüntülerinin arasında iPhone 11'i en net olarak gözler önüne seren tasarımcı, söz konusu videoyu kendi YouTube sayfasında yayınladı. 

Yayınlanan görüntülere bakıldığında iPhone XI'in önceki jenerasyonlara göre daha ince bir kasa tasarımına sahip olduğu gözler önüne seriyor. Bununla birlikte daha ince ekran çerçevesi, belirgin sessiz modu, ses tuşları ve kilit tuşu dikkatlerden kaçmıyor. Ayrıca yeniden kare form içerisine konumlandırılan 3 kamera ve cam kaplı kasa ile iPhone 11 daha şık bir görünüme kavuşmasına yardımcı olmuş.

Söz konusu yayınlanan bu video konsept tasarımları ile ConceptsiPhone isimli Youtube sayfası tarafından yayınlandı. Görüntülerin Apple tarafında paylaşılmış resmi görüntüler olmadığını belirtelim. İşte iPhone 11'in en net sahip konsept tasarım görüntüsü; 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!