Türkiye fiyatını açıkladı! İşte Redmi 8A'nın teknik özellikleri

Redmi uygun fiyatlı bir model daha satışa çıkıyor. Redmi 8A için resmi Türkiye fiyatı paylaşını paylaştı. İşte merakla beklenen Redmi 8A'nın Türkiye'de satış fiyatı 1.149 TL civarında olacağı tahmin ediliyor.

Türkiye fiyatını açıkladı! İşte Redmi 8A'nın teknik özellikleri
Türkiye fiyatını açıkladı! İşte Redmi 8A'nın teknik özellikleri
GİRİŞ 15.10.2019 17:17 GÜNCELLEME 15.10.2019 18:25

Redmi 8A, açıklandığı kadarıyla resmi olarak Türkiye’de de satışa çıkıyor. Modelin 2 GB RAM + 32 GB depolama için açıklanan resmi satış fiyatı ise 1.149 TL seviyesinde yer alıyor. Damla çentiğe ve konumuna göre ince çerçeveler sahip olan telefon, bir parmak izi sensörü taşımıyor.

 

 

Bunun yerine güvenli olmayan yüz tanıma sunulurken, telefon üç farklı renk seçeneğiyle geliyor. Türkiye’de bu üç rengi de getirecek gibi görünen Xiaomi Türkiye, Redmi’nin ürün gamını Türkiye pazarına taşımaya devam ediyor. Bu da birçok kişiyi sevindiriyor.

Telefon Gorilla Glass 5 ile korunan 6,22 inç HD+ IPS bir ekran üstüne kuruluyor. Gücünü Snapdragon 439 işlemciden ve 2 GB / 3 GB RAM‘den alan en yeni Redmi modeli 8A, 32 GB dahili depolamaya sahip. Bu depolama alanı microSD üstünden artırılabiliyor.

 

 

Bünyesinde tam 5.000 mAh kapasitesinde bir pil yer alan cihaz, arkasında tek bir 12 megapiksel Sony IMX363 sensörlü F1.8 kamera taşıyor. Önde ise 8 megapiksel selfie kamerası bizleri karşılıyor. Kutusundan Android Pie / MIUI 10 ile çıkan telefon, suyu dayanıklı değil ve 3,5 mm kulaklık girişi ile USB Type-C portunu taşıyor. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!