Facebook'un yeni görüntüsü ortaya çıktı

Sosyal medya devi Facebook, yakın gelecekte gece modu özelliğini devreye sokuyor. Peki yeni arayüz nasıl görünüyor? İşte Facebook'un bir süredir üzerinde çalıştığı yeni yüzü...

Facebook'un yeni görüntüsü ortaya çıktı
Facebook'un yeni görüntüsü ortaya çıktı
GİRİŞ 21.10.2019 18:13 GÜNCELLEME 21.10.2019 18:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

iOS 13 ile birlikte iPhone'lara gece modu desteği gelse de, uygulamaların da ayrıca bu modu desteklemesi gerekiyor. Son olarak Facebook'un da bu moda geçiş yapacağı ortaya çıktı. Ancak ilk etapta bu mod Android yüklü cihazlara sunulacak. Şirketten konuyla ilgili bir açıklama gelmemiş olsa da, platformun yeni arayüzü internete sızdı. Görsellere bakıldığında Facebook'ın Twitter'a fazlasıyla benzediği dikkatlerden kaçmıyor.

 

NEDEN GECE MODUNA GEÇİŞ YAPILIYOR?

OLED ekranlı telefonlarda daha düşük pil tüketimi sunan bu mod ayrıca kullanıcıların göz sağlığını da koruyor. Bu nedenle son zamanlarda uygulamaların bu trende uyduğu ve gece moduna geçiş yaptığı görülüyor. Ancak Facebook'un getirdiği tek yenilik bu olmayacak.

 

 

İnternet sitesi üzerinde yapılan yeniliklerle birlikte artık ana sayfaya daha düzenli bir yapı hakim. Aynı zamanda ana sayfada artık daha az simge yer alıyor. Sol tarafta önemli uygulamalar ve olaylar listeleniyor.

Şirketin yeni özelliği yarın sabah aktif hale getireceği söyleniyor.

YORUMLAR 2
  • canturk 4 yıl önce Şikayet Et
    buyuk ısraıl devletı kurulmadı o yuzden yasa gırdı yas tutuyor o yuzden de facebook arayuzu sıhahlastı bunu kımseye soyleyemıyorlar ama yasta olduklarıda bılınsın ıstıyorlar 100 yıllık emek ve heves suya dustu farklı yollar aradılar ama umutları kırıldı
    Cevapla
  • hknslh 4 yıl önce Şikayet Et
    yasta oldukları doğrudur da sitenin koyu olmasıyla onun bir alakası yok. Uzun zamandır olan bir proje bu ve bir çok uygulamada geçiyor koyu tasarıma.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Özgür Özel, 15 Temmuz direnişçilerine alçak sözler: Kot üstüne kefen çeken zibidiler...