Apple'dan iPhone alacaklara 24 ay taksit kampanyası! Tim Cook açıkladı

Apple vade farksız 12 ay taksit kampanyası başlatma kararı aldı. Satış rakamlarından beklenilen başarıyı yakalamayan ABD'li teknoloji devi, satışları canlandırmak için yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. Bu adım en çok yeni bir iPhone modeli almak isteyenleri yarayacak. İşte detaylar...

Apple'dan iPhone alacaklara 24 ay taksit kampanyası! Tim Cook açıkladı
Apple'dan iPhone alacaklara 24 ay taksit kampanyası! Tim Cook açıkladı
GİRİŞ 06.11.2019 11:41 GÜNCELLEME 06.11.2019 11:42
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Apple, iPhone telefonlarını taksit kampanyası başlatıyor. Apple'ın CEO'su Tim Cook'un yaptığı açıklama ile duyurulan kampanya ile birlikte iPhone telefon sahibi olmak isteyen kullanıcılar, tüm modelleri fark ödemeden taksitlendirebilecek.

 

 

APPLE İPHONE MODELLERİNİ TAKSİT İLE SATACAK!

ABD'li teknoloji devi yeni iPhone almak isteyenlere vade farksız 24 ay taksitle telefon satışına başlayacak. Dünya çapında satış rakamları hızla düşen firma bu hamle ile satış rakamlarını yeniden yukarılara çekmeyi planlıyor. 

 

 

Vade farksız 24 ay taksit ile yeni bir iPhone satın alabilmeniz için öncelikle Apple Card'a ihtiyacınız var. İlerleyen haftalarda kullanıma sunulacak olan kart ile birlikte Apple, cihazlarını taksitle satmaya başlayacak. 

APPLE OPERATÖR FİRMALARINA OLAN BAĞIMLILIĞI AZALTACAK!

Bildiğiniz gibi taksitle telefon satın almak isteyen kullanıcılar ya ihtiyaç kredisine yada GSM operatörlerine başvurarak taksitle telefon alma imkanına kavuşuyor. Bu yöntemle yapılan satın almalarda cihazın fiyatının üzerine vurulan vade farkı, telefon sahibi olmak isteyenleri çoğu zaman zor durumda bırakıyor. Apple ise Apple Card ile gelen yeni uygulama ile birlikte tüm müşterilerini vade farkı ödeme sorunundan kurtarmayı hedefliyor.

APPLE CARD NEDİR?

Apple Card, ABD'li teknoloji devi tarafından kullanıcılarına sunulan kredi kartı konseptine sahip bir teknoloji. Firmanın kullanıcılarına sunduğu bu kartta kredi kartında olduğu gibi 16 haneli rakamlar son kullanma tarihi gibi detaylar yer almıyor. Kart üzerinde sadece Apple logosu, isim, soy isim bir de çip yer alıyor.

YORUMLAR 9
  • Fikri 4 yıl önce Şikayet Et
    3 bin limitini aşan hiçbir cep telefonunu almam asla hele iPhone 6s ten sonra bitmiştir benim elimdeki son iphone olacaktır. Yenisi 10 bin lira enayiniyim yahu. Kazancım aylık 19 bin bu arada
    Cevapla
  • Tccc 4 yıl önce Şikayet Et
    Almayjn bu iPhone illetini kasten yavaslatiyorlar xaomi alın daha iyi telefon
    Cevapla
  • Beyin Bedava Değil 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir insanın bir telefona bu kadar para vermesi için düpedüz aptal olması lazım.
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de olmaz,finansal sisteme aykırı yasal düzenleme var sonuçta kredi kartı
    Cevapla
  • HAKİKAT BU 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaş o fiyata araba alır be.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!