Netflix ve WhatsApp arasında iş birliği

Popüler mesajlaşma uygulaması WhtasApp ile dizi platformu Netflix kullanıcıları sevindiren bir anlaşmaya imza artıyor. Netflix fragmanları WhatsApp üzerinden sohbeti terk etmeden izlenebilecek.

Netflix ve WhatsApp arasında iş birliği
Netflix ve WhatsApp arasında iş birliği
GİRİŞ 05.11.2019 19:11 GÜNCELLEME 05.11.2019 19:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp geçtiğimiz senelerde Instagram ve Facebook videolarının uygulama içinden seyredilmesini kılma kararını Netflix için de alma kararı aldı.

WhatsApp ile Netflix arasında yapılan anlaşma ile kullanıcılar artık sohbetten çıkmadan çıkan dizi ve filmlerin fragmanını izleyebilecek. Şimdilik sadece en son version iOS kullanıcıları için geçerli olan özellik sayesinde WhatsApp kullanıcıları uygulamadan çıkmadan gönderilen tanıtım linklerini seyredebilecekler.

WhatsApp bu özelliği resmen duyurmuş değil ancak iOS kullanıcıları özelliğin çalışmaya başladığını teyit ediyorlar. Öte yandan Netflix ve WhatsApp’ın Android üzerindeki çalışmaları da bitirince duyuru yapacağı tahmin ediliyor.

Ancak bu özellik sadece tanıtımları içeriyor. Kullanıcılar dizileri ve filmleri seyretmek istediğinde yine Netflix uygulamasını açmak zorunda kalacaklar.

YORUMLAR 3
  • adsız 4 yıl önce Şikayet Et
    çok gerekli çok lazımdı başka derdimiz yok tv dekiler yetmiyor
    Cevapla
  • 1450 4 yıl önce Şikayet Et
    Whatsapp gibi uygulamalar ve diğer sosyal paylaşım uygulamaları nabız yoklama ve bilgi çağınız gereği olan bilginin kontrolü için çalıyorlar bilgi kimin elinde ise güçlü odur bu uygulamalar istihbarat şirketleri tarafından yönetiliyor.Siz bile
    Cevapla
  • Adem 4 yıl önce Şikayet Et
    altına imzamı atıyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu