Helal mi haram mı cepten öğrenin

Markette satılan ürünlerin helal sertifikalı olup olmadığı cep telefonlarından öğrenilebilecek..

Helal mi haram mı cepten öğrenin
Helal mi haram mı cepten öğrenin
GİRİŞ 25.11.2011 10:49 GÜNCELLEME 25.11.2011 10:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sanal ortamdan (www.helalplatform.com) indirilecek Cepte Helal adlı uygulamanın tüketiciden büyük ilgi göreceği tahmin ediliyor.

Hizmetten yararlanmak için cep telefonunun kamerasını ve Cepte Helal’i çalıştırarak ürünün barkodunu kameraya okutmak gerekiyor. Proje kapsamında GİMDES ve TSE’den sertifika alan bütün ürünlerin barkot numaraları yazılıma eklenerek uygulama tüketiciye ücretsiz sunulacak.

Yeni sertifika alan ve sertifikasını yenileyen firmalar için Cepte Helal her ay güncellenecek. Android işlemcili telefonlarda çalışan bu özelliğin yakın zamanda helal hassasiyeti olan herkesin cep telefonlarında yerini alması bekleniyor.

 

Samanyolu Haber

YORUMLAR 2
  • abuzer kadayıf 12 yıl önce Şikayet Et
    li_pOf Arkadaşa. Orada helal haram verme konusu değil sanırım okuduğunu anlamadın. helal gıda sertifikası alan gıda maddeleri için hazırlanmış bir programdır.Sonuç itibari ile fetva verlmiyor.
    Cevapla
  • li_paf 12 yıl önce Şikayet Et
    Kendini Allah Yerine Koymaya Kalkan Haramiler. Kafanıza göre yalan yanlış fetvalarınızla helale haram diyorsunuz şimdide bundan rant mı elde etmeye kalktınız? Haramı helali cepten değil Kurandan öğrenin ey müslümanlar. Bu din istismarcısı haramilere itibar etmeyin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merkez Bankasından enflasyon açıklaması! 'En büyük hedefimiz' deyip duyurdu!
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor