Messi gol attıkça MB gelecek

Avea'nın, yakında piyasaya çıkaracağı Barcelona futbol takımının logosunu taşıyan USB modemi ile sadece kablosuz hızlı interneti değil, aynı zamanda yüzlerce MB bedava kota da verecek.

Messi gol attıkça MB gelecek
Messi gol attıkça MB gelecek
GİRİŞ 01.03.2012 11:48 GÜNCELLEME 01.03.2012 11:48

Geçtiğimiz aylarda bir açıklama yapan Avea, futbola verdiği desteği uluslararası arenaya taşıyarak Barcelona'nın resmi telekomünikasyon iş ortağı olmuştu. Şimdi ise bu işbirliğine dair yenilikler gün yüzüne çıkmaya başladı.

ShiftDelete.Net'in haberine göre Mobile World Congress'te özel açıklamalar yapan Avea CEO'su Erkan Akdemir, konuşma sırasında bir sürpriz yaptı ve Barcelona için hazırladıkları yeni USB modemi tanıttı.

Yukarıda ilk fotoğrafını göreceğiniz modemin çok ilginç bir özelliği daha var. Avea, Messi'nin attığı her gol için bu modemi alanlara ekstra 100 MB interneti ücretsiz olarak yükleyecek.

2011-2012 istatistiklerine göre Lionel Messi, İspanya La Liga'da oynadığı 24 maçta 28 gol attı, 8 asist yaptı ve 123 şut çekti.

Bu istatistiklere bakıldığında, modemi alacak olanlar, çok iyi bir alışveriş yapacak gibi görünüyor.

Bu arada ilginç bir bilgi daha verelim. Erkan Akdemir'in açıkladığı istatistiklere göre Türkiye'de 4 büyüklerden sonra en fazla taraftarı olan takımlar arasında Barselona bulunuyormuş.

2011'e damgasını vuran fotoğraflar!

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dikkat çeken Suriye, Somali, Karabağ çıkışı...
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!