Merakla beklenen 'Moto X' 1 Ağustos'ta geliyor!

Google'ın geçtiğimiz yıl 12,5 milyar dolara satın aldığı Motorola, uzun zamandır beklenen ‘Moto X' telefonunu 1 Ağustos'ta sunacak. Google'ın Motorola Mobility şirketiyle sunacağı ilk akıllı telefon olacak Moto X, LG'nin 7 Ağustos'ta tanıtacağı Optimus G2'ye en büyük rakiplerden biri olacak.

Merakla beklenen 'Moto X' 1 Ağustos'ta geliyor!
Merakla beklenen 'Moto X' 1 Ağustos'ta geliyor!
GİRİŞ 22.07.2013 09:22 GÜNCELLEME 22.07.2013 09:28

Google'ın satın aldığı Motorola, akıllı telefon piyasasındaki kozu olacak Moto X'in tanıtılacağı etkinliğe ait davetleri yollamaya başladı.

Google'ın 'kullanıcıların kendi isteklerine göre tasarlayabileceği' bir telefon olarak tanımladığı Moto X'in fotoğrafları, kısa bir süre önce evleaks sitesi tarafından sızdırılmıştı.

YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK
PCMag sitesinin haberine göre, Android 4.2.2 (Jelly Bean) işletim sistemiyle çalışması beklenen telefonun 4.5 inç (11,4 cm) ekran genişliği ve 720x1184 ekran çözünürlüğü bulunuyor.

Çift çekirdekli Snapdragon S4 MSM8960T çip kullanan telefonun işlemci hızı ise 1.7 GHz. 2GB RAM'e sahip olacak Moto X'in dahili hafızası ise 16 GB olacak.

GÖZLER NEW YORK'TA OLACAK
Elektronik dünyasının devlerinin akıllı telefonlarını sunmak için ana sahne olarak belirledikleri New York, Samsung, Nokia ve LG'nin ardından Google'ın da tercihi oldu.

1 AĞUSTOS'TA TANITILACAK
Samsung, Galaxy S3 ve S4'ü; LG Optimus G'yi; Nokia ise Lumia 1020'yi New York'ta tanıtmıştı. Google'ın 1 Ağustos'ta Manhattan'da yapacağı etkinliğin ardından, LG de Optimus G2'yi aynı yerde tanıtacak.

Bu arada, Google'ın Android ve Chrome birimin başındaki Sundar Pinchai, Android'in en son versiyonu 4.3'ü Moto X'in tanıtımından bir gün sonra sunabilir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü