Samsung Galaxy S5 ne zaman geliyor?

Akıllı telefon pazarında Apple ile kıyasıya bir rekabet yaşayan Samsung'un kısa bir süre sonra Galaxy S5'i tanıtacağı söyleniyor.

Samsung Galaxy S5 ne zaman geliyor?
Samsung Galaxy S5 ne zaman geliyor?
GİRİŞ 01.02.2014 03:37 GÜNCELLEME 01.02.2014 03:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yeni telefonun sahip olacağı özelliklerin yanı sıra, çıkış tarihi de merak edilirken, haber kaynakları konuyla ilgili ortaya çeşitli iddialar attı.

Zaman'ın haberine göre; Samsung, Washington Post'un haberine göre önümüzdeki ay yapılacak olan Mobil Dünya Kongresi'nde S5'i tanıtabilir. Görkemli bir tören ile yeni telefonunu duyurması beklenen Samsung'un, bunu Şubat ayında Barcelona'daki kongrede gerçekleştirebileceği konuşuluyor.

İddiaların bir diğeri ise Slashgear adlı internet sitesinden geldi. Sitede yer alan bir haberde, Samsung'un çalışmalarını çok gizli bir şekilde yürüttüğü ve Şubat ayındaki kongrede bir sürpriz yapabileceği belirtildi.

Bloomberg'in raporuna göre ise Samsung, telefonunu Şubat ayında değil, Nisan ayında tanıtacak. Raporda, yeni telefonda parmak izi okuyucunun yanı sıra yepyeni bir tasarım olacağı iddia ediliyor. Samsung'un Galaxy S3 ile S4 arasındaki geçişinin çok parlak olmadığı ve S4'ün bir önceki telefona göre kaydadeğer bir yenilik getirmediği yönünde eleştiriler olmuştu. Söylenenleri dikkate alan şirket, telefonda birçok değişiklik yapacak.

Re/Code adlı siteye göre de Samsung, kendi telefonlarına has geliştirmeler yapacak. Android'in dışında kendi uygulamalarına da sahip olan Samsung'un, bu uygulamaların sayısını arttırması da beklentiler arasında.

YORUMLAR 1
  • ihsan bulut 10 yıl önce Şikayet Et
    BU TELEFONLARI ALIRKEN İKİ KERE DÜŞÜNÜN . SAMSUNG S3 mini telefonu 30/09/2013tarihinde aldım 4 aydır servise gidip geliyor. telefonu bu sabah ( 29/01/2014 )almaya gittim telefonunuzda sorun yok dediler hattınızda sorun var dediler sim kartı en başta değiştirdik dedik o zaman bizim yapabileceğimiz hiç bir şey yok dediler git sorununu SAMSUNGA anlat dediler başlarından savdılar .Son çare dilekçemi yazdım tüketici mahkemesine gideceğim .Telefonu verdiğim servis BAŞARI bakırköy bir aydır telefonla ulaşmak mümkün olmadı biz bu servislere güvenerek yabancı ürünler alıyoruz bundan sonra yerli olmayan hiç bir şey almıyacağım SAMSUNG da benim için bitmiştir.... Türkiyedeki servislerin alt yapıları bu cihazları tamir etmeye uygun değil bu telefonları alırken iki kere düşünün saygılar...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı