Melih Gökçek Sıradışı'na konuk oluyor

Turgay Güler'in sunumuyla ekrana gelen Türkiye'nin ilk ve tek sıra dışı haber aktüalite programı Sıradışı 28 Haziran akşamı 21.00'da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i konuk ediyor.

Melih Gökçek Sıradışı'na konuk oluyor
Melih Gökçek Sıradışı'na konuk oluyor
GİRİŞ 26.06.2013 18:00 GÜNCELLEME 28.06.2013 10:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gezi olaylarıyla ilgili son günlerin en çok konuşulan ismi Gökçek Sıradışı'nda olayların perde arkasıyla ilgili çok önemli belgeler açıklayacak.

Turgay Güler'in kendine has sunumuyla ekrana gelen Sıradışı'na bugün, Gezi Parkı protestolarına karşı aldığı tavırla dikkat çeken ve sosyal medyanın son günlerde en çok konuştuğu isim olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek konuk olacak. Gökçek, Gezi olaylarının dış bağlantılarını aktarırken Gezi Parkı protestocuları ve olayların perde arkasıyla ilgili çok önemli belgeleri canlı yayında açıklayacak.

Farklı sorular, başka yorumlar, gerçek açılımlar ve dahası. Gazeteci Turgay Güler'in kendine has bildik üslubuyla hazırlayıp ekrana taşıdığı Sıradışı Ülke TV'de izleyicisiyle buluşuyor.

Sıradışı, Turgay Güler'in sunumuyla Cuma günü 21.00'de canlı yayınla Ülke TV'de.

YORUMLAR 3
  • ali aydın 10 yıl önce Şikayet Et
    yok böyle bir çalışkan . bu melih gökcek var ya müthiş bir pratik zekaya sahip herşeyi yerli yerinde biliyor ve cok calışkan ben helal olsun diyorum artık ne düşünürler bilemem fakat melih gökcek mecliste olmalı artık gelecekde ya başbakan yada başbakanın yanında olmalı ?
    Cevapla
  • Ahmet Çelik 10 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Melik Gökçekin. Başbakanlığa yakışır ve çok tecrübeli bir başkanımız.... Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra gelecek en ideal kişi başbakanlık için. Diğerleri de çok iyi hepsini seviyorum...Hükümet üyelerimizin hepside birbirinden kıymetli ve saygı değer. Cumhurbaşkanımızda Türkiyenin gülüdür. Sayın Melih Gökçek başkanımız muhalefet konusunda oldukça profesyoneldir..Tam anlamıyla kurt siyasetçidir.
    Cevapla
  • bayram deniz 10 yıl önce Şikayet Et
    melih gökçek ağabeyimizden ALLAH razı olsun çok iyi çalışıyor bir çok devlet adamının yapamadığını yapıyor.. toplumun huzuru için çok da iğnelemeden güzel bir konuşma bekliyoruz sizden ALLAH yardımcınız olsun..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü