Gezi'ye destek verdiği için mi diziden gönderildi?

TRT'nin sevilen dizisi Seksenler'in önemli karakterlerinden 'Ergun Plak'ı canlandıran Serhat Kılıç diziden şimdilik ayrıldı. Serhat Kılıç, Gezi Parkı eylemlerine destek verdiği için mi diziden ayrıldı? Peki Kılıç, diziye yeniden dönecek mi?

Gezi'ye destek verdiği için mi diziden gönderildi?
Gezi'ye destek verdiği için mi diziden gönderildi?
GİRİŞ 30.07.2013 10:48 GÜNCELLEME 30.07.2013 11:35
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu çok konuşulan iddiayı Birol Güven'e sordu...

Serhat Kılıç, TRT 1'de yayınlanan "Seksenler" dizisinde "Ergun Plak" tiplemesiyle sevilen bir karakter yarattı. Serhat Kılıç, aynı zamanda Gezi Parkı eylemlerine destek veren oyunculardan biri... İşte bu yüzdendir ki, Kılıç'ın hayat verdiği "Ergun Plak"ın "Seksenler"in "sezon finali"nde mahalleyi terk edip, kayıplara karışması, beraberinde şu tür söylentilerin çıkmasına yol açtı: "Ergun Plak'a Gezi sürgünü..."

"Seksenler"in yapımcısı ve senaristi Birol Güven'e sordum bunu. Film çekimi için Bodrum'da bulunan Güven, şunları söyledi: "Biz, yeni sezonda merak unsuru oluşsun diye mahalleden gönderdik 'Ergun Plak'ı. Üstüne Gezi Parkı eylemleri de olunca ve Serhat Kılıç da birçok sanatçı gibi bu eyleme destek verince oluştu bu söylenti. 'Ergun Plak'sız 'Seksenler' olmaz! Tekrar dönecek diziye, ama... Henüz yeni sezonun senaryosunu yazmaya başlamadığımız için şimdiden şu hafta dönecek diyemiyorum."

YORUMLAR 37
  • zeyzey 10 yıl önce Şikayet Et
    yapmayın etmeyin. düşene bi tekmede siz vurmayın gardaşlarım :))) ne bcm yorumlar bunlarrrr
    Cevapla
  • ABDULLAH BEŞER 10 yıl önce Şikayet Et
    SANATÇI MÜSVEDDELER.... Kendileri ile aynı fikirde olmadığım için söylemiyorum ben bunu... Bunlar kim ve ne biliyor musunuz... Şimdi Mısır'da Adeviye'de insanlar katledilirken Tahrir'de havai fişekle kutlama yapanlar varya işte BUNLAR onların yarın Allah korusun darbeyi başarabilirlerse biz darbe karşıtları direnip katledilirken Türkiye'de havai fişeklerle kutlama yapacak olanlardır... BUNLAR ONLARDIR... Biz demokrasi aşığı falan değiliz...yıllarca tutturdular demokrasi diye... KENDİ TAPTIKLARI İDİ DEMOKRASİ... ŞİMDİ YEDİLER İŞTE ACIKAN MEKKE MÜŞRÜKLERİ... KENDİ ELLERİ İLE YAPTIKLARI PUTLARI...ZAVALLILAR... İşte bu derece çürük va basit ideolojileriniz var ve siz hala münafıkani tapıyorsunuz sahte ilahlarınıza... MÜSLÜMAN ANLASIN ARTIK... ŞU BU DEĞİL SADECE İSLAM İLE... SADECE ŞERİAT-İ İSLAMİYE... Gayrısını düşünen... AÇSIN KUR'AN'I VE OKUSUN PEYGAMBERİNİ...
    Cevapla
  • mehmet usluoğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    hiç üzülmeyin ve böyle kişilerin flimlerini izlemeyin.. demokrasiyi kendileri için var olduğunu düşünen şeyler için...
    Cevapla
  • orhan yaşar 10 yıl önce Şikayet Et
    Halkla Çatışma!. Halkın televizyonunda halkı temsil ediyorsun. Halkın seçtiği iktidarı sorguluyorsun. Sahneden başka yerde işin ne? ozaman sokağı boylarsın.
    Cevapla
  • Muhammet YILDIRIM 10 yıl önce Şikayet Et
    ne işi var.... ne işi var devletin ekmeğini yiyip te devlete küfredenin devlet televizyonunda..atmasalar ayıp oludu zaten..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli muharip uçak KAAN, ANKA-3 ve İHA’lar birlikte uçacak
Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri