Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili o iddia doğrulandı

Dün bir gazetede çıkan Kurtlar Vadisi Pusu'nun senaristlerinin ayrıldığı yönündeki habere Pana Film'den açıklama geldi.

Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili o iddia doğrulandı
Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili o iddia doğrulandı
GİRİŞ 30.11.2013 07:12 GÜNCELLEME 30.11.2013 15:26
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Pana Film yetkilileri açıklamada haberi doğruladı. Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'ın senaryo ekibinden ayrıldıklarını açıklayan Pana Film, bu iki ismin şirketin ortakları olmaları hasebiyle şirketle bağlarının kopmadığının altın çizdi.

İŞTE PANA FİLM'İN O AÇIKLAMASI

Bugün bazı internet sitelerinde yer alan şirketimiz senaryo grubuyla ilgili haberler için açıklama zorunluluğu doğmuştur.

1-Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan, Pana Film A.Ş'nin ortaklarıdır ve şirketimiz ortaklığından ayrılmaları söz konusu değildir.

2-10 yılı aşkın bir süredir Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu ve en çok izlenen yapımı olan Kurtlar Vadisi projesinde senaryo grubunda zaman zaman bazı değişikliklerin olması hem zaruri hem de doğaldır. Bu değişiklikler bazen kan tazeleme, bazen de yorgunluk nedeniyle olabiliyor. Projenin her aşamasında yapıla gelen kan tazeleme, bir ay önce dizinin senaryo grubunda da gerçekleşmiştir

Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan, dizimizin senaryo gurubundaki görevlerini kendi istekleriyle diğer senarist arkadaşlarımıza bırakmıştır. Kurtlar Vadisi Pusu, her hafta artan performansıyla uzun soluklu koşusuna devam etmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

YORUMLAR 4
  • sinan 10 yıl önce Şikayet Et
    HalitBinVeli kardeşim . haber sitesine girip haberleri okumak boş beleş işlerle uğraşmak mı oluyor ? iyi oku ne yazdığımı ha bide unutmadan IQ testi de yaptır en kısa zamanda masraflar benden....
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Sinan?.....yani ...senin bu sitede olman internetdede dolaşman boş şeyler?.... ...O zaman niye dolaşıyorsun sanal alemde? ...Sosyal siteler twitter,facebook, vs...hepsi boş şeyler?.. boşuna yere girip niye vakit öldürüyorsun? bu sitelerde ...:):):):):).
    Cevapla
  • hakan utku 10 yıl önce Şikayet Et
    kurtlar vadisi. bu dizinin mutlaka devam etmesi gerekiyor, yurt disinda yasiyorum, yurt disinda yasayan uygur Turkleri, Genc araplar, ve Turkiyeye sempati ile bakanlar bu dizi savesinde Turkiyeyi seviyor ve cok buyuk saygi besliyor.her hafta izliyorlar bu dizinin mutlaka devam etmesi gerekiyor. hatta paralel dizilerin de cekilmesi gerek. sonucta bu zamanda savaslar tankla topla degil bugibi kulturel faliyetlerle yapiliyor.
    Cevapla
  • sinan 10 yıl önce Şikayet Et
    iyi uykular türkiye. dizi, yarışma programları, magazin ve daha bir sürü boş beleş şeyler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!