Nursaçan Hoca'dan kandil duası

Üç ayların müjdecisi Regaip Kandili, Regaip Kandili Özel programıyla Kanal 7 ekranlarında karşılandı.

GİRİŞ 01.05.2014 19:16 GÜNCELLEME 02.05.2014 00:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Eyüp Sultan Camii'nden yapılacak olan programda Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahiler, dualarla izleyenlere gecenin manevi yönü yaşatılırken üç ayların faziletleri ekrana taşıdı.

Üç ayların başladığının habercisi Regaip Kandili, 'Regaip Kandili Özel' programıyla Eyüp Sultan Camii'nden canlı olarak ihya edildi.

Eyüp Sultan Camii'nin uhrevi atmosferinin ekranlara yansıyacağı Regaip Kandili Özel programının açılış konuşmasını Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan yaptı.

Programın diğer konukları Suat Göztok, Âdem Memaneçi, Metin Çakan, Yunus Balcıoğlu İsmail Doğan, Mesut Kurbani ve Muammer Ayan, gerçekleştirecekleri Kur'an-ı Kerim tilavetiyle izleyenleri gecenin manevi havasına bürüdü.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • ekrem kehribar 9 yıl önce Şikayet Et
    BU ADAMIN. Allah cc dusını kabul etmezki?Faize cevaz veriyor.Televizyonda kadın krediyle ev aldım,çok rahatsızım diyor,oda rahatsız olmaya gerek yok o ihtiyaç ala bilirsin diyor.Halbuki faiz alanda verende Allah cc ve resulune savaş açmıştır.
    Cevapla
  • muhalif 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne saçma. 2 duruma da dua edilmez mi? O sapıklarda anne baba sahibi. Önce aileler nasıl çocuk yetiştirdiklerini bir gözden geçirsinler.
    Cevapla
  • hüseyin sarı 9 yıl önce Şikayet Et
    evde yangın varken komşuyagidilmez. ya bırakın sriye mısır vs biz önce kendi sorunlarımızı çözelim ondan sonraçocuklar öldürülüyor cinsel taciz tecavüz vs o konulara din görevlileri hiç girmek görmek istemiyorve genel evlerden sanki hiç yokmuş gibi ondan bahsedebilcek yürekli diyanet işleri başkanı varmı acaba yürek ister
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kabinede değişiklik olacak mı? AK Parti'den son dakika açıklaması
Bakan Şimşek: Cari açıktaki düşüş orta vadeli programımızın çalıştığını gösteriyor