İbrahim Erdoğan: Yılmaz Özdil cezalandırılmalı

Haber7. com genel yayın yönetmeni İbrahim Erdoğan Kanal A'da Fatih Dağıstanlı'ya konuk oldu.

İbrahim Erdoğan: Yılmaz Özdil cezalandırılmalı
İbrahim Erdoğan: Yılmaz Özdil cezalandırılmalı
GİRİŞ 18.05.2014 13:34 GÜNCELLEME 20.05.2014 16:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İbrahim Erdoğan Kanal A'da Manşetlerin Dili programında Hürriyet yazarı Yılmaz Özdil'in sözlerine sert tepki gösterdi. Erdoğan " İnsanların bu kadar acısı varken Yılmaz Özdil çıkıp bu insanlar iyi ki ölmüş diyor. Özdil mutlaka cezalandırılmalı. Bu kadar kişi şehit olmuş bunun söylediği sözlere bakın. Bu kadar pervasızca bu sözleri söyleyen birinin hala nasıl olur da bir savcı tarafından çağrılmadığını aklım almıyor. Siz bir amiral gemisinde başyazar konumundasınız diye birilerinin korumasındasınız diye bunları söyleme hakkını size vermez." dedi.

Erdoğan sözlerine şöyle devam etti.

"Bu büyük acılardan bile kendinize bir Gezi çıkarmak için uğraşıyorsunuz. 3. köprüden bu yana her olayı hükümet karşıtlığı eyleme dönüştürmeye çalışıyorlar. Bunların kalpleri kömürden kara. AK Parti mitingine gittikleri için bunların ölmeleri müstehaktır. demesinin insanlıkla bir alakası yok"

YORUMLAR 1
  • oku yorum 9 yıl önce Şikayet Et
    sahibinin sesi, böylesi bir zavallının laflarına ne diye bu kadar kafa yoruluyor ki... yürüyen kervana ürenlerden sadece biri işte. Cüssesi hesabına orantılı olarak da havlaması daha gür! Hepsi bu...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi