Kılıçdaroğlu ve Amberin Zaman seçmeni aşağıladı

CNN Türk canlı yayınına konuk olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve gazeteci Amberin Zaman, Türkiye'deki seçmeni aşağılayıcı ifadeler kullandılar

GİRİŞ 06.08.2014 13:01 GÜNCELLEME 06.08.2014 17:00
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sunduğu "Ne Oluyor?" adlı programa konuk olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti'ye oy veren seçmenler için "yüzde 25-30'luk bir kitle hiçbir sorgulama yapmıyor" dedi.

AMBERİN ZAMAN: MÜSLÜMAN ÜLKEDEN NE BEKLENİR?

Bunun üzerine  Taraf Gazetesi yazarı Amberin Zaman, "Müslüman bir ülkeden bunun tersini beklemek garip değil mi?" diyerek hem seçmeni, hem de Müslümanlar'ı dolaylı olarak aşağıladı.

KILIÇDAROĞLU "TIPIŞ TIPIŞ VERECEKSİNİZ" DEMİŞTİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde yaptığı uzlaşı toplantısında tatilcilere seslenerek "Tıpış tıpış gelip oy vereceksiniz" demişti.

YORUMLAR 58
  • Göksel ŞENTÜRK 9 yıl önce Şikayet Et
    Amberin gitsin kendi ülkesi 3 kuruşluk Bangladeş için konuşsun.. Bangladeşli bir diplomatın kızı, gitsin kendi ülkesinin darbecilerine karşı konuşsun, dağdan gelip bağcıyı dövemezsin. Kendi ülkesinde 80 yaşında adam asıyorlar, sesini çıkaramıyor, geliyor buraya caka satıyor edepsiz ahlaksız.
    Cevapla
  • ferhad dag 9 yıl önce Şikayet Et
    Atalarını sorgulatmayanlar, Batı'yı sorgulatmayanlar, İsrail'i sorgulatmayanlar.... ve özellikle Holocaust'u sorgulatmayanlar...şimdi çıkmış, İslam'da sorgulatmamayı sorguluyorlar. Peygamberimiz bile eğer Allah'ın emri değil ise sorgulamaya izin vermişken ve Sahabilerine danışırken, Siyonist Localar, Derin Devlet Liderleri, Sinagoglar, Kiliseler hiç bir şeyi sorgulatmazken, insanlar Batı'da vahşi Kapitalizm ile Doğu'da Katil Komunizmi sorgulatamazken, İslami itikadın sorgulatılıp sorgulatılmamasını sizinle tartışacak değiliz. Sizler İslam'ın demokratlığına anca 500 sene sonra ulaşabilecekken, kapalı kapılar ardında diktatörlükle idare eden bütün rejimleriniz sorgulatmamanın daniskasını yapıyorlar. 80 senedir bu memlekette sorgulamayı yasaklayanlar, bize çatacak yüzü nereden bulabiliyorsunuz, onu sorgulayabilirmiyim?
    Cevapla
  • cihat karakaş 9 yıl önce Şikayet Et
    terbiyesiz. Terbiyesiz ve küstahsın. Merhum MEHMET AKİF ERSOY'un dediği gibi ^^ Maske yırtılmasa hâlâ bize âfetti o yüz... Medeniyyet denilen kahbe, hakikat, yüzsüz.^^
    Cevapla
  • TATVANLI 9 yıl önce Şikayet Et
    critical thinking. Yabancı bir KELİME kullandığınızda , toplum nezdinde bir karşılıgı ve manası yoksa o KELİME'yi kullanmak entellektüel oldugunuzu göstermez. Bilakis ukala oldugunuzu gösterir. Bilimsel dil haklarını incelediğinizde bunu görürsünüz Amberin hanım. Internet veya Telefonu yabancı kelime olarak kullanabilirsiz.. Çünkü bizim dilimize artık yerleşmiş ve mealen karşılığı olan kelimelerdir. 'Critical thinking ' yerine pekala 'Eleştirel Düşünce ' ile laf kalabalıklığı yapamadan ,bilmişlik taslamadan da düşüncenizi aktarabilirsiniz. Öncelikle sorgulamaya burdan başlamamızı tavsiye ederim. Kılıçdaroğluna gelince, sırf hastane yönetimi esnasındaki beceriksizliği bile onun artık utancından toplumun önüne çıkmaması gerektiği hususunu bir daha sorgulamasını kendisine hatırlatırım. Batı toplumlarında bu neviden insanlar özür dileyip kabuguna çekilir.
    Cevapla
  • mubinkoçal 9 yıl önce Şikayet Et
    doğru. bir yerde doğru soluyor ,halkı musluman olan bir ülkede kuran ı yasaklıyan,ezan ı yasaklıyan,islamı yaşamayı yasaklıyan bir parti nasıl yuzde 25 civarı oy alır ,bir yahudi ülkesinde yahudiliği yasaklıyan bir partı olsun bakalım yuzde bir oy alabilecekmi ,dune kadar dunyada islamıyetın yasak olduğu üç ülke vardı ,rusya,çin,türkiye ,türkiyede bunu yasaklıyan chp yasağı kaldıran akp şimdi chp ye gonul veren muslumanlara sormak istiyorum islamiyeti yasaklıyana destek vermenın bir vebalı yokmudur ,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma
İsrail baskınında Nasır Hastanesi'nde bulunan 2 bin Filistinlinin akıbeti bilinmiyor