Elif hakkındaki gerçekler ortaya çıkıyor

Her bölümü merakla izlenen Elif’te Veysel, Elif’in Kenan’ın kızı olduğunu öğrenecek.

Elif hakkındaki gerçekler ortaya çıkıyor
Elif hakkındaki gerçekler ortaya çıkıyor
GİRİŞ 24.10.2014 17:00 GÜNCELLEME 28.10.2014 11:00

Kanal 7 haftanın yeni ilk gününde izleyenlerine yine dolu dolu bir gün yaşatacak. Her bölümü merakla izlenen Elif’te ise Veysel, Elif’in Kenan’ın kızı olduğunu öğrenecek. Kanal 7 akşam film kuşağında Yedi Bela Hüsnü’yle kahkahalar havada uçuşurken, Denizde Dehşet izleyenleri su altında derin bir maceraya çıkaracak.

Elif – 18:50

Veysel, Elif hakkındaki büyük sırrı yani, Elif’in Kenan’ın kızı olduğunu öğrenir. Bu gerçeği Arzu’nun yüzüne çarptığı ana, Ayşe ve Melek, gizli bir şekilde şahit olmuşlardır. Bütün bu olanlar, Melek’i çok zor bir durumda bırakır.  Ayşe ve Zeynep, Melek’i Veysel’den korumak için plan yapacaklardır. Selim, bu plana ilginç bir şekilde dâhil olurken Zeynep ise zor bir durumun içerisine düşer. Kenan, Melek’i bulmaya çalışırken, Veysel öğrendiği bu büyük sırrı, Emiroğlu Ailesi’ne açıklayacak mı?

Yedi Bela Hüsnü – 20:00

Mahallenin iyi yürekli, saf delikanlısı Hüsnü, aynı mahallenin en güzel kızı Hüsniye’ye deliler gibi aşıktır. Hüsniye’nin ilgisini çekmek için olmadık numaralar deneyen Hüsnü en sonunda kabadayılığa özenecektir. Artık “Yedi Bela Hüsnü” namıyla meşhur bir kabadayı olan genç adam peşine düşen kiralık katiller yüzünden bir hayli ter dökecektir.

Denizde Dehşet – 21:50

Kanal 7 yabancı sinema kuşağında soluk soluğa izleyeceğiniz bir aksiyon gerilim… Bilim adamları köpekbalıklarının beyinlerindeki bir proteinin Alzheimer hastalığının tedavisinde kullanılabileceğini bulurlar. Daha fazla miktarda protein elde etmek için, köpekbalıklarının beyinlerinin büyümesini sağlayacak genetik değişiklikler yaparlar. Fakat bu sırada kontrolden çıkan köpek balıkları çevre için tehlike oluşturmaya başlar.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar