Diz ağrılarına bitkisel çözümler

Feridun Kunak Show’da diz ağrısının altında yatan nedenler ve ağrılardan kurtulmak için uygulanabilecek yöntemler hakkında bilgi verilecek.

Diz ağrılarına bitkisel çözümler
Diz ağrılarına bitkisel çözümler
GİRİŞ 24.01.2015 10:15 GÜNCELLEME 28.01.2015 14:39

Kanal 7’nin sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün diz ağrıları için alternatif tedavi yöntemleri ekrana taşınacak. Elif’te ise Melek Ayşe’nin ölümünün verdiği üzüntüyü zorlu hapishane şartlarında yaşamak zorunda kalır. Kanal 7 akşam filmleri kuşağında da ilk olarak Japon İşi ile eğlenceli dakikalar yaşanacak. Ardından ise 60 Saniye ile macera dolu bir yapım ekrana taşınacak.

Dr. Feridun Kunak Show  - 09:45

Dr. Feridun Kunak Show’da bugün diz ağrısının altında yatan nedenler ve ağrılardan kurtulmak için uygulanabilecek yöntemler hakkında bilgi verilecek.  Diz ağrıları için bitkisel tedavi yöntemlerinin yer alacağı programda herkesin kolayca yapabileceği lapa tarifleri izleyiciye aktarılacak. Programda ayrıca protez ameliyatlarının diz sağlığına etkilerine değinilecek.

Elif – 18:50

 
Selim’in tesadüfen öğrendiği gerçekler, Zeynep’in istemeden Selim’i kırmasına sebep olmuştur. Melek koğuştaki zor yaşama alışmaya çabalarken, Ayşe’nin acısıyla başa çıkmaya çalışır. Veysel ve Murat, Erkut’a güvenmeye devam ederken, aslında her şeyden habersiz, farklı bir oyunun içindedirler. Zeynep, Selim’le arasındaki gerginliği, Selim’i çok şaşırtacak bir şekilde noktalayacaktır.
 

Japon İşi – 20:00

 
Kemal Sunal’dan yine gülmeye doyamayacağınız güzellikte bir komedi… Başak, iki rakip gazino sahibinin paylaşamadığı bir şarkıcıdır. Genç kadın bu sürtüşme arasında kalıp öldürüleceğinden korkarak kılık değiştirip yurt dışına kaçar. Gazinocular Başak'ı ararken karşılarına şarkıcının bir kopyası çıkar. Fakat bu bir robot şarkıcıdır...
 

60 Saniye – 22:50
 

Uzun süre önce suç yaşamına son veren Randall "Memphis" bir benzinlikte çocuklara GO Kart dersi verimektedir. Randall, kardeşini kurtarmak için yapabildiği en iyi şeyi, yani araba hırsızlığı yapmak zorundadır. Birçok klasik ve spor modellerin bulunduğu bu listeyi tek başına 48 saatte çalması imkânsız olduğu için, yıllar önce dağıttığı ekibini toplar. Bu ekibe Kip'in arkadaşları da katılır. İlk önce arabaların yer tespiti yapılır ve ardından hırsızlık başlar. Otomobillere karşı büyük bir tutkusu olan Memphis, bir arabanın en küçük parçasının dahi her ayrıntısını bilmektedir ve bu özelliği onu çevresi tarafından efsanevi bir araba hırsızı olarak tanınmasını sağlamıştır. Bu efsane, bir arabaya gözünü diktiğinde onu en fazla 60 saniye içerisinde ne tür kilidi, alarmı olursa olsun çalabilmektedir. Yıllar boyunca akla gelebilecek her türden arabayı çalıp kaçmayı başarmıştır; biri hariç: 67 model Shelby Mustang GT 500… Memphis ve ekibi her arabaya bir isim takarlar ve bu arabanın ismi de ELEANOR'dur. Bu araba da listede olduğu için onu en sona bırakır. Sonunda Randall polisleri atlatır ve 60 saniye gecikme ile onu da başarıyla getirir Fakat Calitri bunu kabul etmez ve Memphis'in gözleri önünde Eleanor'u ezdirip yok eder. Mafya, Kip'i öldürmek için hareket eder. Memphis ise kendisini öldürecek kişilerden kurtulup önce Calitri'yi öldürür, ardından da kardeşini kurtarır.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi