Ülke'de 'Sıradışı' bir akşam Devran usülüyle Zikir

Sıradışı programında bu akşam M. Fatih Çıtlak ve Sufi Devran ekibi televizyonda ilk kez canlı yayında devran usulüyle zikir yapacak.

Ülke'de 'Sıradışı' bir akşam Devran usülüyle Zikir
Ülke'de 'Sıradışı' bir akşam Devran usülüyle Zikir
GİRİŞ 16.02.2015 16:37 GÜNCELLEME 16.02.2015 16:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ülke Tv'de Turgay Güler'in sunduğu Sıradışı programının bu akşamki konukları M. Fatih Çıtlak ve Sufi Devran ekibi olacak. Bir ilkin yaşanacağı programda Çıtlak ve Sufi Devran ekibi televizyonda ilk kez canlı yayında devran usulüyle zikir yapacak.

Gazeteci Turgay Güler’in hazırlayıp sunduğu Sıradışı’na bu hafta İslâm medeniyetinin önemli eserlerinden istifade ederek tefsir, siyer ve tasavvuf alanında çalışmalar yürüten Mehmed Fatih Çıtlak ve Sufi devran ekibi konuk olacak. Halk dilinde sofuluk olarak anılan sufiliğin tüm yönleri bu akşam Ülke TV’de konuşulacak.

Farklı sorular, başka yorumlar, gerçek açılımlar ve dahası... Gazeteci Turgay Güler'in kendine has bildik üslubuyla hazırlayıp ekrana taşıdığı Sıradışı, bugün saat 20:00’de Ülke TV'de izleyicisiyle buluşuyor.

YORUMLAR 2
  • salih 9 yıl önce Şikayet Et
    bence yapilsin ve devamida gelsin ama AYKIRI sesleride cagirin tartisma kültürü olusturun izleyici vicdani ve akli ile fotorafi görür...
    Cevapla
  • selimtercih 9 yıl önce Şikayet Et
    severek izliyoruz turgay beyi. Erem şentürk-Fatih Tezcan-Turgay Güler üçlüsüyle rüzgar gibi esen günleri özlüyoruz. Lütfen bir program yapın birlikte.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti