Diz ağrıları için bitkisel çözümler

Ekranların ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün diz ağrıları için bitkisel tedavi yöntemleri ekrana taşınacak.

Diz ağrıları için bitkisel çözümler
Diz ağrıları için bitkisel çözümler
GİRİŞ 11.02.2015 09:32 GÜNCELLEME 18.02.2015 10:05

Kanal 7’nin sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün diz ağrılarına yer verilecek. Elif’te ise Selim’in gerçekleri bilmesi Arzu’yu öfkelendirir. Kanal 7 sinema kuşağında ilk olarak Şaban Pabucu Yarım ile keyifli anlar yaşanacak. Ardından ise Karanlık Fırtına ile farklı bir maceranın kapıları aralanacak.

Dr. Feridun Kunak Show – 09:45

Ekranların ilgiyle izlenen sağlık programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün diz ağrıları için bitkisel tedavi yöntemleri ekrana taşınacak.

Elif – 18:50

 
Selim’in tüm gerçeği bildiğini öğrenen Arzu çılgına döner. Selim ve Zeynep, Melek’in başına gelenleri öğrenince yıkılırlar. Kenan, hiç beklemediği bir anda Melek hakkında şok olacağı bir gerçekle karşılaşır. Melek ve Melih yıllar sonra birbirlerine kavuşmak için bu kadar yaklaşmışken, kader onları nasıl bir oyun oynayacak?
 

Şaban Pabucu Yarım – 20:00

 
Hiçbir işte dikiş tutturamayan saf delikanlı Şaban yaşlı halası Adile teyze ile birlikte yaşar. Halasının bebekken alıp büyüttüğü Zeynep, Şaban’ın kendisini fark etmesi için her yolu dener. Ancak Şaban’ın aklı fikri güzel Semra’dadır. Can dostu Ali’nin kalbi ise Zeynep için çarpmaktadır. Günün birinde Adile teyze ve kol kanat gerdiği mahalle çocukları için kötü bir haber gelir. İşadamı Haydar, Adile teyzenin yaşadığı, üzerinde çocuk parkı olan araziyi satın almış ve çıkmaları için onlara on gün süre vermiştir. Şaban ve Ali Haydar’ı vazgeçirmek için çare ararken akıllarına onun oğlunu kaçırmak gelir. Ancak Haydar’ın düşmanları da başka hesaplaşmalar yüzünden aynı planı yapınca işler karışır.
 

Karanlık Fırtına – 22:00

 
Gizli bir askeri üste, bir grup bilim adamı tarafından geliştirilmiş benzersiz bir bomba bulunmaktadır. Bu bomba karanlık maddenin yıkıcı gücünü kullanır… Karanlık madde bir kez açığa çıktığında, ona maruz kalan her şey yok olmaktadır. Bombayı harekete geçiren mekanizma henüz tam olarak çalışmamaktadır. Bir bilim adamı yanlışlıkla bombayı aktive eder ve karanlık maddeye maruz kalır, beklenenin aksine yok olmaz, inanılmaz güçler edinir… Ancak bütün dünya tehlike altındadır, çünkü bomba havayı da etkilemiştir.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ROKETSAN yeni lazer silahını test etti! İşte o anlar...
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı