Kurtlar Vadisi bitiyor mu?

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yapımcı firması Pana Film, dizinin 250. bölümde final yapacağı yönündeki iddialar için açıklama yaptı.

Kurtlar Vadisi bitiyor mu?
Kurtlar Vadisi bitiyor mu?
GİRİŞ 13.03.2015 08:07 GÜNCELLEME 13.03.2015 15:21
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 250. bölümde final yapacağı ve ekranlara veda edeceği haberlerine yapımcı firma olan Pana Film'den açıklama geldi. 

Pana Film, Kurtlar Vadisi Pusu'nun 250. bölümüyle ekranlarda olacağını, final yapmasının söz konusu olmadığını, bazı internet sitelerinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. 

İşte Pana Film'in Kurtlar Vadisi Pusu hakkında yaptığı açıklama metni: 

Bugün internet sitelerinde ‘Kurtlar Vadisi Bitiyor’ başlığıyla yayınlanan ve “12 yıldır devam eden dizinin sevilen karakteri Polat Alemdar yoruldu. Sezon sonu ise final yaparak ekranlara veda edecek.” şeklindeki ifadelerin yer aldığı haber tamamen gerçek dışıdır.

Pana Film'in yapımcılığını üstlendiği ve bu akşam 250. Bölümüyle Kanal D’de ekrana gelecek olan Kurtlar Vadisi Pusu’nun bitmesi veya final yapması söz konusu değildir…

YORUMLAR 32
  • Murat CG 9 yıl önce Şikayet Et
    Dizi Daha Osmanlıvari :yani Namaz kılan , iyiliksever, Çanakkaledeki Kürt, Laz, Çerkez... kahmanlarıda örneklendiren , Türk toplumun mihmandarlığının önemini vurgulayan, Ama ana tema genç Türkiye olan vurgulamalar bekliyoruz. Gençleri diğer dizilerdeki açıkseçiklikten, lağbalilikten, bencillikten uzaklaştıracak öğütler bekliyoruz, yeni bir ömer baba tiplemesi istiyoruz. Ama genç yaşta bir tipleme.
    Cevapla
  • Fatihin Fedaisi 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi bu milletin gözünü açmıştır.Eskiden amerikan filmlerini seyredip abd propagandası ile uyutuluyorduk.adamlar vietnamda perişan oldular ama rambo filmleri ile dünyaya büyük zafer kazanmış gibi gösterdiler.bırakında bizimkilerde dosta düşmana bazı mesajlar versinler.dikkat edin bu dizi kesinlikle Türkiyede bir ayrıştırma yapmıyor.Türk,Kürt,Laz,Zaza, Alevi hepsi aynı safta yer alıyor.bu vatana ihanet eden hangi milletten olursa olsun imha ediliyor...
    Cevapla
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    bu zulüm ne zaman biticek diye çok merak ediyordum.bu günleri de gördük
    Cevapla
  • veyis1903 9 yıl önce Şikayet Et
    biz devlet içindeki ihanet döngülerini,devlet içinde döne kirli oyunlar, üst aklı ,iç aklı ,Türkiyenin üzerinde kimi kirli elleri olduğunu kimin kirli emelleri olduğunu KURTLAR VADİSİ sayesinde öğrendik.Nasıl algı operasyonlar yapıldığını, pkk yı kimin yönettiğini israil gerçeğini, bu dizi sayesinde öğrendik.Bu dizi Türkiyenin gözünü açmıştır.Şimdi burda olumsuz ötenler tarafını belli ediyor.UYAN TÜRKİYEM. birdaha bunlara fırsat yok allahın izniyle.
    Cevapla
  • H.B.V 9 yıl önce Şikayet Et
    7,den 70,e herkesin izlediği İnsanlar vatan sevgisini,Bayrak sevgisini aşılayan Kurtlar vadisi kaldırılamaz ..Bu dizi Türkiyede tabuları yıktı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Naci Görür 'Aklımızı başımıza toplamamız lazım' deyip uyardı: Depremden çok zarar verir
İsrail'in savunma maliyeti dudak uçuklattı