Yaza formda girmenin yolları Kanal 7'de

Dr. Feridun Kunak Show, yaz aylarının yaklaşmasıyla zayıflamak isteyenlerin ilgiyle izleyeceği bir programla ekrandaki yerini alacak.

Yaza formda girmenin yolları Kanal 7'de
Yaza formda girmenin yolları Kanal 7'de
GİRİŞ 26.03.2015 09:45 GÜNCELLEME 26.03.2015 09:45

Kanal 7’nin sevilen programı Dr. Feridun Kunak Show’da bugün, yaz gelmeden zayıflamak isteyenler için çok özel bir program ekrana taşınacak. Elif’te ise Arzu her şeyi itiraf ettiği görüntülerin ortaya çıkmaması için uğraşır. Kanal 7’de bu akşam Herbie Tam Gaz ile farklı bir maceranın kapıları aralanacak. Kabe Yollarında ise bu hafta Eskişehir’den Ayşe ve Ekrem Dumlu çiftini hayallerine kavuşturacak.

Dr. Feridun Kunak Show – 09:45

Dr. Feridun Kunak Show bugün yaz aylarının yaklaşmasıyla zayıflamak isteyenlerin ilgiyle izleyeceği bir programla ekrandaki yerini alacak. Formda bir vücut için altın öneriler, zayıflamaya yardımcı besinler, kilo vermek isteyenler için çok özel bakım kürleri canlı yayında izleyiciye aktarılacak.

Elif – 19:45

Arzu, her şeyi itiraf ettiği görüntülerin bulunduğu CD’ye ulaşmak ister.  Arzu’ya gelen gizemli bir zarf, onun için ilk tehlike alarmının çalmasına sebep olur. Arzu’nun sonunu hazırlayabilecek olan CD, bir başkasının eline geçmiştir. Kenan, bu görüntülere çok yaklaşmıştır. Kenan, Arzu’nun gerçek yüzünü görecek midir?
 

Herbie Tam Gaz- 20:45

 
Ülkesinin en büyük yarış arabası olan Herbie, yaptıkları yüzüne yarışması yasaklanır ve araba çöplüğünün oraya götürülür.Ailesinin en küçük üyesi olan Maggie Peyton okulundan mevzun olunca babası ona bir hediye vermek üzere araba çöplüğüne götürür.Maggie arabaları çok beğenir ama Herbie Maggie'nin bir türlü dikkatini çekemez ve sonunda parçalanmaya götürülüceği zaman dikkatini çeker ve Maggie Herbie ' yi alır. Herbie onun için inanılmazdır , ve Murfy ' yarışlara girer ve her zaman yener.Trip Peyton 'a tuzak kurar ona kendi arabasını verir. Maggie onu sürer.Maggie nin bu davranışına sinirlenen Herbie Maggie'ye trip atar ve diğer gün ki yapacağı yarışta Herbie 'i kaybeder. Murfy Herbie'den nefret eder ve onu çarpışma yarışına gönderir.Maggie bunu öğrenir ve Herbie'yi kurtarmaya gider.Herbie tam anlamıyla parçalanmıştır.Maggie arkasından gelen Monster Truck'ı(CG) farketmez ama Herbie tam vaktinde Maggie'yi harika bir taklayla kurtarır.Crash'i koltuktan atar ve Maggie ile tüm arabaları alt ederler.Monster kalır.Herbie hızlanıp ters dönen arabadan Monster'ın kasasına atlar. 

Kâbe Yollarında  - 22:30

 
Kâbe Yollarında, yıllar yılı Kâbe hasretiyle yanıp tutuşan gönülleri vuslata erdiriyor. İkbal Gürpınar ve eşi Emre Ermiş, Kâbe Yollarında ile Kâbe özlemini gidermek isteyenlere el uzatıyor.  Kâbe Yollarında bu hafta Kâbe hasretlerini televizyondan izleyip gidermeye çalışan Ayşe Hanım ve eşi Ekrem Bey’in hayallerini gerçekleştirecek.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?