Erdoğan'dan 'Filinta' setine sürpriz ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çekimleri Seka Film Platosu'nda yapılan "Filinta" adlı dizinin setini ziyaret etti.

Erdoğan'dan 'Filinta' setine sürpriz ziyaret
Erdoğan'dan 'Filinta' setine sürpriz ziyaret
GİRİŞ 19.04.2015 00:55 GÜNCELLEME 19.04.2015 01:16
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli Valiliği'nden açılış töreninin yapıldığı Seka Park'a Cumhurbaşkanlığı'na ait otobüsle, kendisini bekleyenleri selamlayarak geldi.

Erdoğan'ı Sekapark'ta, ellerinde çiçek ve Türk bayraklarıyla yol boyunca sıralanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor'un minik sporcuları karşıladı.

VATANDAŞALARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Alana girdikten sonra sahneden Kocaelilileri selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, protokoldeki yerini aldıktan sonra kendisine ulaşmaya çalışan biri engelli biri yaşlı iki vatandaşın yanına giderek sorunlarını dinledi.

Konuşması sık sık slogan ve şarkılarla bölünen Erdoğan, "Samanyolu" şarkısını söyleyerek tezahürat edenlere "Sizler hep benim kalbimin mehtabı oldunuz ve bugünlere beraber geldik" diye karşılık verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından eşi Emine Erdoğan ve beraberindeki isimlerle temsili kurdele keserek açılışları gerçekleştirdi.

CUMHURBAŞKANI FİLİNTA'NIN SETİNDE

Törenin ardından açılışı yapılan Kocaeli Bilim Merkezi'ni gezen Cumhurbaşkanı Erdoğan, çekimleri Seka Film Platosu'nda sürdürülen "Filinta" adlı dizinin setine gitti.

YORUMLAR 19
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizideki kadi giyasettin rolu super ve oynayan kisiyi tebrik ederim.Insanda hayranlik uyandiriyor.(eski filmlerden hatirlarsiniz kadi tiplerini)?
    Cevapla
  • Adnan 8 yıl önce Şikayet Et
    TRT yıllarca en yüksek ücret ödeyen ama seyredilmeyen programlarla zarara uğratıldı. Ama şimdi Devlet Televizyonuna yakışan,reytingi tavan yapan dizilerle harika işlere imza atıyor. teşekkürler TRT.
    Cevapla
  • mertt48 8 yıl önce Şikayet Et
    senin bakısına kurban Sayın Başkanım
    Cevapla
  • OSMANLI 9 yıl önce Şikayet Et
    tarihimizi doğru bir şekilde anlattığı için filintayı kutlarım osmanlı torunları olarak böyle kaliteli işlerle tarihimizi yüceltmemiz lazım
    Cevapla
  • ecdad 9 yıl önce Şikayet Et
    yok böyle dizi başladığı günde beri izliyom çok seviyoruz ailecek kalite tavan.amerikada gösterilse sırıtmaz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor