7 Haziran seçimleri çözüm sürecini etkiler mi?

Ülke TV’de ekrana gelen İnce Fikir programında bu hafta, yaklaşan 7 Haziran Genel Seçimleri ele alınacak.

7 Haziran seçimleri çözüm sürecini etkiler mi?
7 Haziran seçimleri çözüm sürecini etkiler mi?
GİRİŞ 23.05.2015 17:09 GÜNCELLEME 28.05.2015 09:52

Gazeteci Fadime Özkan ve Hukukçu Özlem Zengin’in hazırlayıp sunduğu İnce Fikir’e bu hafta AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Hüseyin Yayman, AK Parti Uşak Milletvekili Adayı Eyüp Gökhan Özekin ve Bilgi Üniversitesi Küresel Sorunlar Platformu Genel Koordinatörü ve Barış Akademisi Direktörü İdris Kardaş konuk olacak.
 
Ülke TV’de ekrana gelen İnce Fikir programında bu hafta, yaklaşan 7 Haziran Genel Seçimleri ele alınacak. Birçok kesimin merak ettiği ‘‘HDP Meclis’e girecek mi?’’ sorusu bu akşam İnce Fikir’de tartışılacak. Programda, HDP’nin Meclis’e girmesi ya da girememesi sonucunda yaşanabilecek muhtemel gelişmeler ele alınacak. HDP, PKK ve Kandil üçgeninde yaşanan olaylar, seçimin çözüm sürecine etkisi gibi konular Ülke TV’de masaya yatırılacak. Hüseyin Yayman, Eyüp Gökhan Özekin ve İdris Kardaş’ın konuk olarak katılacağı programda, 7 Haziran Genel Seçimlerine ilişkin tüm gelişmeler konuşulacak.
 
Gazeteci Fadime Özkan ve Hukukçu Özlem Zengin’in yönetiminde  ‘İnce Fikir’ her Çarşamba günü saat 23:30’de Ülke TV ekranlarında olacak. Hayatı ve hakikati ıskalamamak için ‘İnce Fikir’i kaçırmayın!
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu