3 kez ölümden dönen Ayşen Kabe Hayaline kavuşuyor

Kâbe Yollarında bu hafta, genç yaşta üç kez ölümden dönen, bir çok zorluğa göğüs geren Ayşen Topçular ve annesini Kâbe’ye götürüyor.

3 kez ölümden dönen Ayşen Kabe Hayaline kavuşuyor
3 kez ölümden dönen Ayşen Kabe Hayaline kavuşuyor
GİRİŞ 01.06.2015 16:13 GÜNCELLEME 04.06.2015 09:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İkbal Gürpınar ve eşi Emre Ermiş, Kâbe Yollarında ile Kâbe özlemini gidermek isteyenlere el uzatıyor. Kâbe Yollarında ekibi bu hafta, genç yaşta evliliğin eşiğinden dönen, üç kez ölümle burun buruna gelen ve rüyasında defalarca Kâbe’yi ziyaret eden Ayşen Topçular’ı, annesi Şerife Topçular ile birlikte hayallerine kavuşturuyor. Hayatı boyunca yaşadığı zorlukların üstesinden gelmeyi başaran, ömrünü ailesine adayan ve hayatta en çok istediği şey Hz. Peygamberin ayak bastığı kutsal toprakları görmek olan Ayşen Topçular’ın hayali bu programda gerçeğe dönüşecek. Bu kutsal yolculukta onu çok sevdiği annesi de yalnız bırakmayacak.
 
Umre aşkını gönlünde barındıran teyzeler, amcalar, henüz çok genç olduğu için umreye gidecek parası olmayan üniversiteliler, bedensel engelleri sebebiyle Kâbe yollarına düşemeyenler bu programla özlemlerini dindiriyor. Maddi durumu el vermeyen, ilginç yaşam öyküsüne sahip olan kimselerin Mekke ve Medine’ye götürüldüğü Kâbe Yollarında, kişilerin buralarda yaşadıkları duygu selini Kanal 7’de ekrana taşıyor.
 
Kâbe Yollarında her Çarşamba 22:45’te Kanal 7 ekranlarındaki yerini alıyor.
 

YORUMLAR 1
  • Hacer 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun ne güzel ne hayırlı bir iş, gitmek isteyipte maddi gücü yetmeyen insanları götüyorsunuz birde bedensel engellileri götürmek ne güzel, inşaallah sevabınız çok olur. Bu programı hazırlayan ve sunan kim var ise Rabbim binler kere razı olsun. İzlemeye doyamadığım bir program.... Ahhh Mekke Medine
    Cevapla
DİĞER HABERLER
BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti
Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri