Recep İvedik 5 internetten izle mek mümkün mü?

16 Şubat tarihinde vizyona giren Recep İvedik 5 şimdiden binlerce kişi tarafından büyük merak konusu oldu. Başrolünde Şahan Gökbakar'ın oynadığı Recep İvedik 5'i internetten izlemek mümkün mü?

GİRİŞ 03.04.2017 09:00 GÜNCELLEME 03.04.2017 12:16
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Başrolünde Şahan Gökbakar oynadığı serinin 5. filmi olan Recep İvedik 5 16 Şubat perşembe günü itibariyle vizyona girdi. Peki sevilen filmi internetten izlemek mümkün mü? İşte Recep İvedik 5'i izleme yolları

RECEP İVEDİK 5 İNTERNETTEN İZLEME

Çamaşırhane Film yapımcılığında vizyona giren Recep İvedik 5'i internetten izlemek mümkün değiş. Yapımcı şirket tarafından yapılan açıklamaya göre internette üzerinde Recep İvedik 5 videolarını ve filmi yayınlayanlar hakkında hukuki işlemler başlatılacağı aktarıldı. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Şahan Gökbakar "Recep İvedik 4" ile "Celal ile Ceren" adlı sinema filmlerinin izinsiz olarak satıldıkları gerekçesiyle D&R'a dava açmıştı.

recep-ivedik-5-internette-izle

Şahan Gökbakar İnstagram hesabından uyardı

Şahan Gökbakar Recep İvedik 5 filminin vizyona girmesinin ardından takipçilerini uyardı. Yaptığı paylaşımda; "Değerli instagram kullanıcıları seyircilerimiz, heycanınızı ve iyi niyetinizi anlıyorum ancak, filmden cektiğiniz videoların sosyal medya üzerinden (facebook,instagram,twitter,periscope) yayını yapmanız uygun değildir. Herkesi baştan uyarmış olayım. Ciddi bir ekip bu işi takip ediyor ve hukuki yollar kullanılıyor. Lütfen bu konuda empati yapalım ve özenli olalım... çok teşekkür anlayışınıza şimdiden.." açıklamasında bulundu

RECEP İVEDİK 5 FİLMİNİN KONUSU

Recep İvedik 5’in yönetmenliğini yine Togan Gökbakar üstlenirken, renkli ve çok konuşulacak senaryosunu ise Şahan Gökbakar ve Togan Gökbakar birlikte kaleme aldı. İstanbul, Antalya ve Üsküp’te çekilen filmde başrol oyuncusu Şahan Gökbakar’a, Orkan Varan ve Deniz Ceylan eşlik ediyor. Recep İvedik 5’in fragmanı filmin birbirinden eğlenceli ilk görüntüleriyle birlikte sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Merakla beklenen filmin konusu ise şöyle: Recep İvedik mahalle sakinlerinden İsmet’in ailesine taziye ziyaretinde bulunduğu sırada eşinin düştüğü zor duruma üzülerek dostunun geride bıraktığı son görevini yerine getirmek üzere yola çıkar. Bu yolcuğun kısa süreceğini hayal eden Recep, genç sporculardan oluşan Milli Takımı yurtdışındaki bir spor organizasyonuna götürdüğünü fark ettiğinde artık geri dönüşü olmayan bir macera başlamıştır. Spor organizasyonuna katılacak ekibin talihsiz olayı sonucu işler karışırken, Recep kontrolü eline alır. Kazanmaktan başka bir çaresi olmadığına inanan Recep; olayları kendi yöntemleriyle çözmek isteyince ise ortaya eğlenceli olaylarla bezenmiş eşsiz bir komedi çıkar. 

YORUMLAR 12
  • tura 6 yıl önce Şikayet Et
    nasıl bır seydır bu paramız yok sınamaya gıdemıyoz:):)
    Cevapla
  • boşver 6 yıl önce Şikayet Et
    aynen ya bi dşmedi 5 ay oldu
    Cevapla
  • Aleks 6 yıl önce Şikayet Et
    Lanet olsun bu film internette nezaman dushuchek
    Cevapla
  • bora deniz kılıç 7 yıl önce Şikayet Et
    Valla ben buldum ama izlemedim niye bu kadar emek harcayıp verimini alamadıktan sonra bır fılm yapayım ki? adam haklı arkadaşlar bu kada vicdansız olmayın.
    Cevapla
  • Fenomen 7 yıl önce Şikayet Et
    İnternete düştü keyifle izleyin.))
    Cevapla
  • emircan kılıç 7 yıl önce Şikayet Et
    internete yazınça çıkıyormu
    Cevapla
  • Doruk 7 yıl önce Şikayet Et
    Retweet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri