İzdivaç programlarının kaldırılması için imza kampanyası başlatıldı

Alperen Ocakları ATV'de yayınlanan Esra Erol Kanal D'de yayınlanan Kısmetse Olur, Show TV yayınlanan “Evleneceksen Gel”, Star TV yayınlanan “Zuhal Topal'la” Fox TV yayınlanan “En İyi Benim” adlı evlenme programlarının kaldırılması için imza kampanyası başlattı

İzdivaç programlarının kaldırılması için imza kampanyası başlatıldı
İzdivaç programlarının kaldırılması için imza kampanyası başlatıldı
GİRİŞ 21.02.2017 10:11 GÜNCELLEME 21.02.2017 10:11
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Alperen Ocakları, izleyici tarafından büyük tepki gören izdivaç programlarının yayından kaldırılması için Üsküdar'daki Mihrimah Sultan Cami önünde stant açarak imza kampanyası başlattı.

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican, burada yaptığı basın açıklamasında, geçen hafta evlilik programlarının yayından kaldırılması için RTÜK'e başvurduklarını ifade ederek, "Bugün burada bir imza kampanyası başlattık. Hedefimiz 1 milyon imza toplamak. Bu imzaları hem RTÜK hem de TBMM Başkanlığı'na vererek yayından kaldırılmaları talep edeceğiz" dedi.

evlendirme-programları-kaldırılması-kampanya

2 MİLYON TL CEZA YEDİLER

Geçtiğimiz günlerde Radyo ve Televizyon Üst Kurulu kamuoyunda tartışmalara yol açan 5 evlilik programına 2 milyon 133 bin 903 lira ceza kesilmişti.

ATV Esra Erol: 567 bin 467 TL
Kanal D- Kısmetse Olur: 397 bin 57 TL
Show TV “Evleneceksen Gel”: 382 bin 285 TL
Star TV “Zuhal Topal'la” : 351 bin 550 TL
Fox TV “En İyi Benim” : 315 bin 786 TL

YORUMLAR 62
  • emin 7 yıl önce Şikayet Et
    sanal ortamda da bu kampanyaları bekliyoruz
    Cevapla
  • Okan 7 yıl önce Şikayet Et
    Gercekten kapatılsın yani bu programlar yuzunden. Bi komşu karısının boğazını keserek öldürdü ne yuzunden bu olaylar oluyo bu programlar yüzünden tabi
    Cevapla
  • yaşar 7 yıl önce Şikayet Et
    kaldırılsın toplumun ahlak yapısını bozmaya yönelmiş pırogram bunlar ve büyük cezalar verilsin zengin para cezasından korkmaz garibanı para cezası zengini dayak yıldırır.
    Cevapla
  • Uyanik ol 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu tarz programlar tamamen beyinleri uyusturmak icin tasarlanmis sahte tiyatrolar. Ulkemizde son derece de basarililar cunku bizim kanimiza uygun dizayn edilmisler ! Bir an once kaldirilmali bencede.
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Hiç kimse izlemese, bizler izlemesek, zaten o zaman otomatik olarak kaldirilir bu programlar! Malesef kendimize yenik düsüyoruz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri