Payitaht Abdülhamid 4.bölüm TRT 1'den izle

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi olmayı başaran Payitaht 'Abdülhamid' 4.bölümü yayınlandı. Yine nefes kesen bir bölüm ile seyirci karşısına çıkan Payitaht 'Abdülhamid' 4.bölüm özeti büyük merak konusu oldu.

GİRİŞ 18.03.2017 08:57 GÜNCELLEME 18.03.2017 08:58
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Trt 1 ekranlarının yeni dizisi Payitaht 'Abdülhamid' son bölümüyle adete izleyenleri şoke etti. Peki sevilen dizi Payitaht 'Abdülhamid' 4.bölümü yayınlandı Dizinin son bölümünde Saraya giren ve seyircilerin son ana kadar hafızasını kaybettiğini zannettiği genç kızın ise bir casus olduğu anlaşıldı. Sultan Abdülhamid'i zehirledi. Yeni bölümü iple çeken izleyici Payitaht 'Abdülhamid' 4.bölüm özetini merakla bekliyor.

Oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Saygın Soysal, Umut Kurt’un yer aldığı Payitaht Abdülhamid 4. bölümü yayınlandı.

Payitaht Abdülhamid 4.bölüm izle

Payitaht Abdülhamid 4.bölüm fragmanı

Sultan Abdülhamid Han’ın hayatını anlatan gerek oyuncu kadrosu gerekse tarihi dekor ve mekanlarıyla adından söz ettiren Payitaht Abdülhamid dizisi yeni bölümü 17 Mart cuma günü TRT 1 ekranlarında yerini alacak.

Payitaht "Abdülhamid" son bölümünde neler yaşanacak?

Sultan Abdülhamid'in (Bülent İnal) zehirlendiği haberi Sarayda hüzün ve endişe yaratır. Sarayda yapılan aramada zehir bulunur. Abdülhamid'in merhameti, eceli kapısına getirmiştir. Sara (Elena Vineova), Mahmut Paşa’dan (Hakan Boyav) onu zorlayacak bir istekte bulunur. Ve bunu itirazsız kabul etmeye mecburdur.

Seniha (Selen Öztürk), Mahmut Paşa’dan şok bir teklif alır. Bu teklif Seniha'nın kirli geçmişiyle yüzleşmesine sebep olur. Abdülkadir (Can Sipahi), dayısı Mehmet Paşa’nın (Mehmet Bozdoğan) üzerine yıktığı suçu temizleyemeyecek kadar başı derttedir. Abdülhamid'in zehirlenmesi haberiyle düşmanlara gün mü doğacaktır?

Bu durum karşısında kim hangi safta yerini alacaktır? Bütün bu soruların cevabı ve devamı Cuma akşamı Payitaht Abdülhamid ile TRT 1 ekranlarında…

YORUMLAR 9
  • Özgür (savcı) 7 yıl önce Şikayet Et
    Lisede öğrenemediğim gerçek tarihimi 35 yaşında hem diriliş,hemde payitaht dizisinde öğreniyorum..lisede inkılapçılığa,halkçılık,laiklik gibi saçmalıklar vardı...teşekkürler Türkiye...
    Cevapla
  • hokumet 7 yıl önce Şikayet Et
    bu mahmut pasa hanim aga dizisinde de ayni bu rolde kotu adamdi.dolap cevirirdi.birde o da donem dizisiydi.mahmut pasanin hainliklerini gordukce o dizi aklima geliyor.bu dizi dirilis kadar tutulacak gibi.
    Cevapla
  • yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    bir sultan abdulhamid aşığı olarak hep merak edip dururdum acaba bülent inal oynayabilecekmi bu ağır rolü diye beklediğimden de öte çıktı çok iyi araştırmış ders görmüş tebrik ederim ..abdulhamidi herkes oynayamaz!!!
    Cevapla
  • Hazal 7 yıl önce Şikayet Et
    adamlara helal olsun ne güzel oynuyorlar
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Kara biz seni kurtlar vadisinden vatansever bilirdik hainlik sana dizide hiç yakışmadı. Abdülkadir senden şehzade değil saraya it olmaz. Bülent İnal oyunculuğundan ziyade adamlığını da koydun ya bu büyük role Sultanımıza öyle bir can verdin ki Allah sende razı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki