Kurtlar Vadisi'nin bitti mi? Ne zaman başlayacak?

Başrolünde Necati Şaşmaz'ın oynadığı ekranların efsane dizisi Kurlar Vadisi ne zaman başlayacak? Her sezonu ile izleyiciyi ekranlara kilitleyen Kurtlar Vadisinin başlaması ile ilgili öne çıkan gelişmeler

Kurtlar Vadisi'nin bitti mi? Ne zaman başlayacak?
Kurtlar Vadisi'nin bitti mi? Ne zaman başlayacak?
GİRİŞ 04.04.2017 09:33 GÜNCELLEME 04.04.2017 09:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bu sezon ekranlara gelmeyen Kurtlar Vadisi Pusu dizisi gelecek sezon bomba gibi gelmeyi hedefliyor. Peki Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak? 15 Temmuz darbe girişimini konu alacak olan Kurtlar Vadisi hangi kanalda oynanacak? Efsane dizinin izleyicileri Kurtlar Vadisi yeni sezon fragmanı merak ediyor. 

KURTLAR VADİSİ NEDEN BAŞLAMIYOR?

Kurtlar Vadisi dizinin gerçekten neden başlamadığı ortaya çıktı. Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle takip edilen efsane dizi Kurtlar Vadisi bu sezon sadece film olarak seyirci karşısına çıkacak.

İşte Kurtlar Vadisi dizisi ile ilgili o açıklama

360 TV'de yayınlanan Aramazdan Kalmasın programının yorumcusu Tayyar Işıksaçan yaptığı açıklamada Kurtlar Vadisi dizisinin bu sezon yayınlanmayacağı öğrenildi.

Tayyar Işıksaçan: "Dün akşam Mehmet Canbolat ile görüştüm ülkenin içinde bulunan durumu ve sinema filmi hazırlığından dolayı Kurtlar Vadisi'ni bu sezon yapmayacaklar. Önümüzdeki ay yada bir sonraki ay film çekimleri için setleri hazır önce filmi çekecekler sonra yeni sezonun çekimlerine başlayacaklar. Bu sezonu bekleyenlere sadece diziyle ilgili üzücü haber verebilirim. Ama film hazırlıkları bitti yakında kamera karşısına geçecekler" şeklinde açıklamada bulundu.

KURTLAR VADİSİ HANGİ KANALDA OLACAK?

Bu sezon yayınlanmayan Kurtlar Vadisi Pusu dizisi gelecek sezon hangi kanalda yayınlanacağı büyük merak konusu oldu. İddialara göre TRT 1'den yayınlanacak Kurtlar Vadisi ile ilgili  TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren açıklama yaptı. Açıklamaya göre Kurtlar Vadisi Pusu'nun TRT 1'de yayınlanması ile ilgili bir çalışmaların olmadığını söyledi. Sevilen dizinin yeni kanalı belli olur olmaz haberimizin detayından öğrenebilirsiniz.

YORUMLAR 2
  • umut1988 6 yıl önce Şikayet Et
    kurlar mı
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Kurlar değil kurtlar vadisi olacaktı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'