Söz 3.bölüm fragmanı! Hain plan devreye giriyor...

Star TV'nin en çok izlenen dizisi Söz 3.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümü ile izleyiciyi ekranlara kilitleyecek olan Söz dizisi 3.bölümü ile şoke edecek.

Söz 3.bölüm fragmanı! Hain plan devreye giriyor...
Söz 3.bölüm fragmanı! Hain plan devreye giriyor...
GİRİŞ 11.04.2017 09:26 GÜNCELLEME 11.04.2017 09:26

Ekranların yeni dizisi Söz 3.bölümü ile nefes kesecek. Star TV'nin sevilen dizisi Söz 3.bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde, Yavuz önderliğindeki tim, terörist Çolak’ın füze alışverişini engellemek için mücadele vermişti. Son bölümünün yayınlanması ile birlikte Söz 3.bölüm fragmanı büyük merak konusu oldu. Peki Söz 3.bölümünde neler olacak? İşte fragmanı ve tüm merak edilenleri

SÖZ 3.BÖLÜM FRAGMANI

Oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Aybüke Pusat, Meriç Aral ve Nihat Sarıkaya'nın yer aldığı Söz dizisi 3.bölümü ile 17 Nisan pazartesi günü Star TV ekranlarında.

SÖZ DİZİSİ SON BÖLÜM NELER YAŞANDI?

Terör faciası Üsteğmen Yavuz’un hayatını değiştiriyor İstanbul’da yaşanan büyük bir terör saldırısı sonucu onlarca insanın hayatını kaybetmesi ve bu facianın ülkede büyük bir infiale yol açması ile Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu’nun hayatı da bir yeni bir akışa sürüklenir. Özel Kuvvet Timi oluşturuluyor Saldırıyı üstlenen terör örgütü ikinci bir eylem olarak sivil bir vatandaşı kaçırınca, örgütün ele başını yakalamak ve kurtarma çalışmasını tamamlamak için Özel Kuvvetler Komutanlığı bünyesinde yeni bir tim oluşturulmasına karar verilir.

Rehini kurtarmak için zaman git gide daralırken Tim Komutanı olan Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu, kendi hayatını tehlikeye atmak pahasına harekete geçer. Yolları vatan sevgisinde birleşen Tim birbirlerine hem kardeş hem vatan hem de siper olacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!