'Abdülhamit düştüğünde biz Ümmeti kaybettik'

Abdulhamit Yusuf, "İnşallah benim çocuklarım Esed'in katlettigi son çocuklar olur!"

GİRİŞ 01.05.2017 11:33 GÜNCELLEME 01.05.2017 14:42
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Esed rejiminin İdlib'te düzenlediği kimyasal saldırıda ikiz bebeklerini ve ailesinden 13 kişiyi kaybeden Suriyeli Abdülhamid El Yusuf, Gazeteci Turan Kışlakçı ve Filistinli Aktivist Kerim Alastal Ülke Tv'de Esra Elönü'nün konuğu oldu.

'BİZLER DEVRİME BARIŞCIL ŞEKİLDE BAŞLADIK'

6 saat sonra gözümü hastane de açmıştım, eşimi ve çocuklarımı evin bir köşesine sığınmış halde ölü bulunduğunu belirten Abdulhamit Yusuf "Dünya Esed rejiminin savaş suçlarının durdurmalı, çünkü bizler devrime başlarken barışcıl bir şekilde başladık. Ancak Esed sürekli insanlar katledip, savaş suçu işliyor. Dünyada Türkiye hükümeti haricinde Suriyelilerin arkasında duran bir devlet yok." dedi.

'MUHALİFLER SALDIRI YAPMAZ'

Yusuf, Suriye'de Esed rejiminin yaptığı kimyasal silah saldırıları üzerine şunları söyledi "Hiçbir akıllı insan bir muhalifin böyle bir saldırı yaptığını söyleyemez. Muhalifler asla saldırı yapmaz, kimyasal silah yapan ve savaş suçu işleyen Esed rejimidir."

Yusuf, "İnşallah benim çocuklarım Esed'in katlettigi son çocuklar olur!"

'GAZZE'DE BÜYÜK BİR KRİZ YAŞANIYOR'

Gazze'de büyük bir kriz yaşandığını ama dünyanın kulak vermediğini belirten Kerem Alastal 'Gazze'de bütün sınırlar kapalı, bir taraftan işgalci İsrail kapatıyor bir taraftan Sisi sınırları kapatıyor. Gazze'de sadece 4 saat elektrik veriliyor. Gazze'de ilaç yok. Gazze'de su yok. 4 aydan beri Gazze'ye gaz verilmiyor. Benim ailem Filistin'de yaşıyor. Maalesef dünya Gazze'ye kulak vermiyor.' dedi

'ABDÜLHAMİT DÜŞTÜĞÜNDE BİZ ÜMMET'İ KAYBETTİK'

Gazeteci Turan Kışlakçı çarpıcı tespitte bulundu 'Abdülhamid düştüğünde biz bütün bir coğrafyayı kaybettik! Abdülhamid düştüğünde biz Ümmet'i kaybettik.' dedi.

YORUMLAR 30
  • HamidiyeSüvarisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya kafire ölüm, yada bitmez bu zulüm. Allahu Ekber.
    Cevapla
  • xxx 6 yıl önce Şikayet Et
    gavurdan dost olmaz. hala bir beklentiniz mi var avrupadan amerikadan
    Cevapla
  • keskin 6 yıl önce Şikayet Et
    Abdülhamit döneminde israil ingiliz ajanı vardı şimdide aynı şekilde var müslümanlar türkiye uyanın bizi savaşla yıkamazlar ama icten yıkmak istyorlar ermeni domuzlara taviz yok Allah yolun hepimiz ölürüz islam müslümanlık icin
    Cevapla
  • Atsız 6 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı Türk askerlerini ingilizlere teslim edenler bugün ağlıyor. Bunlar hep yalan acitasyon. kürdlerin ilk pkklılarını filistinde eğittiler bunlar hep es geçiliyor. kürdler ve araplar hep ihanet etmiştir, Devletimiz bunları kullanıp atmalıdır gerisi hikaye. Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur.
    Cevapla
  • meçhulbey 6 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar dar bakış açılı kimse gormedim yaptığın resmen irkcilik tarihe iyi bak araştır. Kürtler bu vatana cok iyi hizmetleri olmuş en büyük örneği üstad bediuzzaman. hatta 90 yillarda Kürtler sirf kürtce konusyirlar diye yapmadiklari zulum kalmadi hatta referandum Kürtlerin verdigi oylar sayesinde kazandi bunu da unutma. ve Müslümanın müslümandan baska dostu yoktur.
    Cevapla
  • YANLIŞ KARDEŞ!!! 6 yıl önce Şikayet Et
    Abdülhamit düşmedi! Ondan önce Ümmet(!) düşmüştü! Abdülhamit isteseydi yani Ümmet'de mücadele etmesi için bir umut görseydi mücadele eder, elindeki bu günkü karşılığı "özel harekat" olan "hassa ordusu" ile derme çatma "hareket ordusunu" her ne pahasına olursa olsun yok edebilirdi ama 5-6 yıl sonra "Çanakkale zaferi" diye bir zafer olmaz, hatta Türkiye Cumhuriyeti diye bir bağımsız devlet kurulamazdı! Ön görü ve zorunlu tercihler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?