Söz 6.bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı? Nefes kesen sahne...

Star TV'nin pazartesi akşamları rekor kıran askeriye dizisi Söz 6.bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı? Son bölümü nefes kesen çatışma sahnelerinin yaşanmasının ardından yeni bölüm fragmanı büyük merak konusu oldu.

Söz 6.bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı? Nefes kesen sahne...
Söz 6.bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı? Nefes kesen sahne...
GİRİŞ 04.05.2017 11:18 GÜNCELLEME 04.05.2017 11:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ekranların reyting rekoru kıran dizileri arasında olan Söz 6.bölüm 2. fragmanı henüz yayınlanmadı. Son bölümü yine olay olan Söz yeni bölüm fragmanı büyük merak konusu oldu. Peki sevilen dizi Söz 6.bölümünde neler olacak? Üst teğmen Yavuz tarafından yakalanan Çolak bu sefer nasıl kurtulacak. İşte Söz yeni bölüm ile ilgili detayları

Oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Aybüke Pusat, Meriç Aral ve Nihat Sarıkaya'nın yer aldığı Söz dizisi 6.bölümü ile 08 Mayıs pazartesi günü Star TV ekranlarında yerini alacak.

Her bölümü aksiyon dolu olan Söz 6.bölüm 2. fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin detayından yerini alacaktır.

SÖZ SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Çolak’ı köşeye sıkıştıran Yavuz ve ekibi, beklemedikleri bir engelle karşılaşırlar. Aşmaları gereken engel, hem masum bir çocuğun hem de Keşanlı’nın hayatına mal olabilecek derecede ciddidir. Bu arada Eylem, Çolak’ın elindedir ve orda Çolak’ın kan donduran planlarından birine tanık olmak üzeredir. Bu durum Eylem’in hayatını iyice riske atarken Bahar da hastanede hayati bir tehlike ile karşı karşıya gelir.

söz-6-bölüm-izle

Bu tehlike, Yavuz ile Bahar arasında gerginliğe neden olurken Çolak da büyük planı için üst düzey militanlarla bir toplantı yapmak üzeredir. Toplantıyı haber alan Tim’in iki görevi vardır: Aynı anda hem Eylem’i kurtarmak hem de toplantıyı basmak için plan yaparlar. Ancak işleri hiç de kolay olmayacaktır. Bu arada Fatma, Hafız’dan boşanmak için avukata giderken onu temelli kaybetmek üzere olduğundan habersizdir.

YORUMLAR 2
  • Nihan 6 yıl önce Şikayet Et
    Inanamiyorum colak uyusturucu parasi ile ulke mi kurmak istiyor . Yavuz barken bence bu mumkun deyil
    Cevapla
  • ayşe tuna 6 yıl önce Şikayet Et
    inanmıyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!