Söz dizisinde şoke eden ayrılık! Yeni bölüm fragmanında...

Star TV'de yayınlanan Söz 6.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm tanımında teröristler tarafından kaçırılan Başçavuş Ali Haydar şehit olacak. İşte Söz'ün yeni bölümü ile ilgili tüm detayları

Söz dizisinde şoke eden ayrılık! Yeni bölüm fragmanında...
Söz dizisinde şoke eden ayrılık! Yeni bölüm fragmanında...
GİRİŞ 06.05.2017 12:13 GÜNCELLEME 06.05.2017 12:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı bir Özel Kuvvet Timi'nin hikayesinin anlatıldığı ‘Söz’ dizisinin dün gece yayınlanan 6'ıncı bölüm tanıtımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Her bölümü aksiyon dolu olan Söz dizisi 6.bölüm 2.fragmanı izleyenlerle buluştu. Yeni bölümünde teröristler tarafından kaçırılan Başçavuş Ali Haydar şehir oldu. Bu ölümle birlikte Ali Haydar karakterini oynayan Mustafa Yıldıran diziden ayrılıyor.

ali-haydar

MUSTAFA YILDIRAN KİMDİR?

25 Nisan 1980 tarihinde dünyaya gelen Mustafa Yıldıran doğma büyüme İstanbulludur. Oyunculuk eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünde alan Yıldıran mütevaziliği ile dikkat çekmektedir.

Mustafa Yıldıran 1.78 boyunda ve 70 kilodur. Sevgilisi olmayan ünlüler arasında bulunan Yıldıran Kahverengi gözlere sahiptir.

Oyunculuk kariyerine ilk olarak 2015 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve oyuncu kadrosunda Onur Tuna, Serhat Tutumluer, Engin Yüksel, Emre Canpolat‘ın oynadığı Filinta dizisinde rol almıştır.

ALAY MARŞI BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Heyecan ve duygu dolu sahneleriyle pazartesi akşamlarına damgasını vuran ‘Söz’ün 6'ıncı bölüm tanıtımında, özellikle Özel Kuvvet Tim üyelerinin söylediği ‘Alay Marşı’ izleyenlerin büyük beğenisini topladı. 

YORUMLAR 1
  • merve 6 yıl önce Şikayet Et
    8.bölümünde neler yasanacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!