Diriliş Ertuğrul dizisine damga vuran doğum sahnesi

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul son bölümüyle nefes kesti. 87.bölümünde yayınlanan doğum sahnesi ise geceye damga vurdu

GİRİŞ 13.05.2017 14:14 GÜNCELLEME 13.05.2017 14:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Her bölümü farkı bir heyecana sahne olan Diriliş Ertuğrul 87.bölümündeki doğum sahnesi geceye damga vurdu. Peki Halime Hatun'un bebeğe ne olacak? Halime Hatun’a ne oldu? Bebek yaşayacak mı? sorularının cevaplarını ise önümüzdeki bölümlerde bulacağız.

Diriliş Ertuğrul Halime’nin Bebeğine Ne Oldu?

Diriliş Ertuğrul’un 87. bölümüne, hamile olan Halime Hatun’un doğum sahnesi damga vurdu. Halime Hatun akşam yemeğinde birden sancılandı ve doğumu başladı. Ancak ters giden bir şeyler vardı.

Artuk Bey doğumun başladığını ancak ters giden bir şeyler olduğunu bebeğin ters gelebileceğini söyledi. Hemen ebe hatun çağırıldı ve Banu çiçek, Aslıhan Hatun, Hafsa Hatun, Hayme Ana, Halime’nin yanına geldiler. Ertuğrul dahil herkes çok endişeliydi.

Halime Hatun doğum esnasında çok zorlandı, bebeğin kolayca gelmeye niyeti yoktu, ebe hatun da bebeğin ters geldiğini onu düzeltmeleri gerektiğini söyledi. Halime Hatun daha fazla acıya dayanamayıp doğum sırasında bayıldı.

YORUMLAR 2
  • osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    lüzumsuz lüzumsuz işler işte bu kadar da abartmayın direk çıkarın gitsin
    Cevapla
  • kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    resmen rezaletti bu kadar acikda olmamaliydi böyle bir sahne!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Özal'a ait 'gizli' PKK dosyası sahaftan çıktı!
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma