Tatlı Bela 72.bölümü izle! Astha'ya şok suçlama

Kanal 7 ekranlarının en muhteşem dizilerinden biri olan Tatlı Bela 72.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümüyle yine şaşırtacak olan Tatlı Bela nefes kesecek.

Tatlı Bela 72.bölümü izle! Astha'ya şok suçlama
Tatlı Bela 72.bölümü izle! Astha'ya şok suçlama
GİRİŞ 18.05.2017 09:00 GÜNCELLEME 18.05.2017 09:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son bölümünün yayınlanmasının ardından yeni bölümü büyük merak konusu olan Tatlı Bela 72.bölüm fragmanı yayınlandı. Hafta içi ve hafta sonu her gün ekranlarda yerini alan Tatlı Bela 72.bölümüyle nefes kesecek. Peki Tatlı Bela yeni bölümünde neler olacak? Astha gizlice Pawar'ın numarasını almayı başaracak mı? İşte yeni bölüm tanıtımı ve tüm merak edilenler

TATLI BELA 72.BÖLÜM FRAGMANI

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 72.bölümü 17 Mayıs çarşamba günü saat 21:30’da Kanal 7 ekranlarında.

TATLI BELA 72.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Astha Niranca'nın odasına girerek Pawar'ın numarasını almayı başarır o sırada odaya giren Shlok Astha'daki değişikliği fark eder ve neden bu kadar heyecanlı olduğunu sorar Astha bir bahane bulur olayı savuşturur 

Astha Pawar ile görüşecek orjinal dvdyi kendisine vermesi durumunda daha çok para vereceğini söyler ve saat 4 gibi buluşma kararı alırlar. Astha planın ilk aşamasını yapmıştır ama adamın istediği parayı nasıl bulacağını düşünmektedir.

Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük dizisi olan Tatlı Bela'nın 17 Mayıs çarşamba günü yayınlanacak olan yeni bölümü yine nefes kesecek.

YORUMLAR 2
  • tuba 6 yıl önce Şikayet Et
    Tatli bela dizisi çok güzel ama biraz geç ba§liyor biraz daha erken ba§lasa daha iyi
    Cevapla
  • Yasemin 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya tatlı belada neler olacak ilerleyen bölümleri merak ediyorum bilen varsa veya öğrendikten sonra bana söylermisiniz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamlesi dengeleri değiştirecek! Dünya denklemi açısından yeni bir milat
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?