Söz dizisinin büyük başarısı! Bakın kaç bin paylaşım aldı

Star TV ekranlarında yayınlanan "Söz" dizisi büyük başarı yakaladı. Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği 'Söz’ dizisi sosyal medyada en çok konuşulan dizi oldu.

Söz dizisinin büyük başarısı! Bakın kaç bin paylaşım aldı
Söz dizisinin büyük başarısı! Bakın kaç bin paylaşım aldı
GİRİŞ 18.05.2017 16:57 GÜNCELLEME 18.05.2017 16:57

Televizyon dünyası trendleri takip ve analiz sitesi The Wit’in yaptığı, 'dünyada en çok izlenen ve sevilen yeni yapımlar' listesinde, Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘Söz' 5'inci sırada yer aldı.

Twitter ve Facebook kullanıcılarının dizi yayın tarihlerinde yaptıkları paylaşımlardan elde edilen verilere göre oluşturulan listede, Nisan 2017’de 35 bin hashtag ve yorumla ‘Söz’ dizisi dünya sıralamasında 5'inci oldu.

DÜNYACA ÜNLÜ YAPIMLAR İLE AYNI LİSTEDE

Prison Break, A Força do Querer, The Voice Teens, The Immortal Life of Henrietta Lacks gibi dünyaca ünlü yapımların yer aldığı listede; ‘Söz’ dizisi, ‘Özel yetenekli bir grup askerin ülkelerine yönelik terör saldırılarıyla verdikleri mücadeleyi konu alan bir aksiyon dizisi’ olarak adlandırıldı.

Türkiye’de ilk kez Genelkurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçirilen yapım, pazartesi akşamları star TV'de ekranlara geliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde