Tatlı Bela 74.bölüm izle Kanal 7! Astha evdeki her şeyi...

Kanal 7'nin en beğenilen Hint dizisi Tatlı Bela 74.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümünde Astha ve Shlok arasında yaşanan mutfak macerası izleyenleri güldürecek. İşte Tatlı Bela yeni bölüm özeti ve tanıtımı...

Tatlı Bela 74.bölüm izle Kanal 7! Astha evdeki her şeyi...
Tatlı Bela 74.bölüm izle Kanal 7! Astha evdeki her şeyi...
GİRİŞ 19.05.2017 17:25 GÜNCELLEME 19.05.2017 17:26

Son bölümüyle herkesi ekranlara kilitleyen Tatlı Bela 74.bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Tatlı Bela yeni bölümünde neler yaşanacak. Evde Astha ve Anjali bir tarafta diğer aile bireyleri diğer tarafta yaşamını sürdürmeye devam etmektedir. İşte Tatlı Bela 74.bölüm fragmanı ve tüm detayları.

Nefretin gölgelediği büyük bir aşkın dram ve macera dolu öyküsü Tatlı Bela 74.bölümü 19 Mayıs cuma günü saat 21:30’da Kanal 7 ekranlarında.

TATLI BELA 74.BÖLÜM FRAGMANI

TATLI BELA 74.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Evde Astha ve Anjali bir tarafta diğer aile bireyleri diğer tarafta yaşamını sürdürmeye devam etmektedir. Anjali'nin evi senelerce idare ettiği ve şuan Astha'nın yanında olduğu için Nirancan ve Shlok mümkün olduğunca evde onların yapacağı şeylerden kaçınmaya çalışmaktadırlar Sodjal ise evi idare etme konusunda yeterince başarılı değildir Nirancan Anjalinin düzeninin değerini anlamış olsa da ona karşı geldiği için Anjali'ye bir ders vermek istemektedir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler